fbpx

We erkennen dat een goed taleninstituut werkt goed samen, naast en voor zijn partners. Bij Spark zoeken we partners zowel groot als klein om ons Spaanse taal programma te promoten. We bieden aantrekkelijke paketten die we graag met je persoonlijk bespreken. We garanderen een persoonlijk en speciale service voor iedere student en partner, maar we zijn ook een professionele en betrouwbare aanbieder van taalcursussen. We wonen de belangrijkste beurzen en fairs bij zoals de ICEF Berlijn, Alphe Londen, maar we opereren ook op verschillende tours gedurende het hele jaar. Om deze redenen bieden we dan ook graag een kennismakingsbezoek aan voor iedere partner die serieus geinteresseerd is en daarnaast bieden we interessante start-up pakketen aan. Iedere partner zal erkennen dat wij ons houden aan onze leidende woorden: “student learning, our passion”.

Wij bieden aan:

Er zijn brochures beschikbaar voor de meeste programma´s, welke te downloaden zijn via de volgende pagina: downloads.

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van een van onze programma´s, vult u dan alstublieft uw gegevens hier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met uw opnemen.

Over Spark:
Spark is een “off the beaten track” Spaanse taalschool in het gezellige El Puerto de Santa Maria in de provincie van Cadiz in Andalusië. Deze stad biedt prachtige zandstranden aan, een authentieke Spaanse sfeer en is de perfect plaats voor dagtochtjes.

Enkele aspecten die Spark Spanish speciaal interessant en speciaal maken:

  • De stranden zijn bekend door heel Spanje, onze studenten studeren waar de Spanjaarden hun vakantie vieren.
  • Authentieke Spaanse sfeer: een klein stadje met weinig buitenlandse toeristen, maakt het makkelijker om in contact te komen met de lokale bevolking.
  • Onze Spaanse leraren wonen in onze residentie samen met de studenten.
  • We bieden een voordelige ophaal- en wegbrengservice aan vanaf Jerez Airport en vanaf het treinstation van El Puerto.
  • Onze innovatieve methodologie zorgt voor een maximale leerervaring.
  • We bieden minimaal 4 culturele activiteiten per week aan: een welkoms borrel, kookles, discover Spain en español en acción om er slechts een paar te noemen.
  • We zijn open gedurende alle nationale en lokale feestdagen, hierdoor hoeft er dus niet aan de studenten uitgelegd te worden waarom er geen les is.
  • De locatie is perfect voor trips door Spanje: 20 min. naar Cadiz, 1uur en 15 min. naar Seville, 1 uur naar de pueblos blancos (witte dorpen), dagtrips naar Marokko en nog veel meer…
  • De tevredenheid van onze studenten is zeer hoog, bekijk hier de Spark recensies.

Als u geïnteresseerd bent vult u dan alstublieft dit formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: