fbpx

Jag har en fråga, hur får jag lättast svar?

Du har fyra alternativ:

  • Via chatrummet online vilket du kommer till via “livezilla” ikonen till höger på alla sidor på hemsidan. Här kan du chatta genom att skriva till en av våra Sparkanställda. När du är  “online” (normalt veckodagar 09.30-20.30) är det ikonen som blinkar.
  • Via skype: klicka på skype ikonen under livezillaikonen så kan vi chatta kostnadsfritt så länge som du behöver.
  • Via telefon: du kan ringa oss under tiden ovan på 0034956003300 och du kan även be att bli uppringd via formuläret nedan, men vi föredrar att du gör det via Skype då detta är möjligt.
  • Via information formuläret: be om information då återkommer vi till dig via email, chatt eller via skype beroende på din fråga och dina önskemål.

Jag vill boka en kurs, hur gör jag det?

Vänligen fyll i vårt inskrivningsformulär på vår inskrivningssida, där du hittar ytterligare information och instruktioner. Notera att den första kursen börjar måndag 25 juli 2011 och går varje vecka efter det, förutm korta uppehåll kring jul och nyår. Titta gärna på vår sida högtider och startdatum för mer information.

Varför är inskrivningsavgiften kostnadsfri och vad innehåller den?

En inskrivningsavgift  är mer eller mindre samma sak på alla spanska språkkurser. Hos Spark inkluderar inskrivningsavgiften följande:

– ALLA Spanskaböcker eller annat material som behövs i kursen (bra att veta är att de flesta företagen inte inkluderar böcker i inskrivningskostnaden, eller så inkluderar den endast den första boken). – Spark broschyr och skrivhäfte. – Sparkfax (som ger dig en del rabatter i området) och gör det möjligt för dig att få rabatter på våra program till dina vänner. – Olika administrativa kostnader kring inskrivning. Inskrivningsavgiften är en engångskostnad. 

Jag är ett ombud och är intresserad av att arbeta med er, hur gör jag?

Vi skulle uppskatta om alla som är intresserade av at arbeta med oss fyller i informationsformulär och sedanväljer rätt kategori “ombud” eller “dotterbolag”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: