fbpx

Cursurile de Spaniola Spark

Spanish Courses in Spain

Vedere de ansamblu a şcolii

Descrierea şcolii

Spark Spanish este o şcoală nouă de limbi în Cadiz, El Puerto de Santa Maria, în sudul Spaniei. Învăţarea studenţilor este realmente cea mai mare pasiune a noastră, iar fiecare cursant de la Spark va observa şi va simţi acest lucru. Ne pasă cu adevărat şi facem tot ce putem pentru a ne asigura că fiecare student are o experienţă memorabilă. Află detalii despre cine suntem şi ce credem de pe site-ul nostru.

Descrierea facilităţilor şcolii

Şcoala Sparkville, cu cele 7 săli de clasă moderne şi complet echipate, arii de socializare, zone de recreaţie şi wifi 24/7, se află în inima oraşului El Puerto de Santa Maria. El Puerto este un oraş de mărime medie cu 5 plaje extraordinare, mâncare foarte bună şi o viaţă de noapte activă! Este un oraş spaniol autentic (o destinaţie favorită pentru turismul domestic spaniol) ceea ce înseamnă că vei putea să vă exersaţi spaniola cu localnicii, fără ca oamenii să răspundă în engleză, aşa cum s-ar întâmpla în locuri ca Malaga şi Sevilia!

Descrierea şi preţurile cursurilor

Toate cursurile de spaniolă pe care le oferim se caracterizează prin lecţii active şi antrenante care îţi vor permite să câştigi încredere de sine. O caracteristică aparte a lecţiilor noastre constă în “explodarea bulelor”, o metodologie creată pentru a sprijini studenţii în căutarea unor noi metode de studiu şi pentru a ne asigura că nu vor evita din timiditate să se folosească de ocazia de a-şi exersa spaniola.

La noi, lecţiile sunt ţinute de profesionişti, profesori cu experienţă şi în acelaşi timp inovativi. Ţinem 6 niveluri diferite de la începători (A1) până la nivel de competenţă ridicat (C2). Spark oferă o combinaţie excelentă între preţ şi calitate. Avem şi o mulţime de oferte extraordinare şi reduceri.

Certificate şi pregătiri pentru examene

Cu Pregătirea la spaniolă pentru DELE îţi vei îmbunătăţii spaniola rapid pregătindu-te pentru şingurul examen oficial de spaniolă ca limbă străină.

Naţionalităţile studenţilor, vârsta medie şi numărul mediu de studenţi pe clasă

Spark are cursanţi din întreaga lume. Media de vârstă tinde să fie 19-30 de ani, însă programele noastre sunt potrivite pentru toate vârstele. Numărul maxim de studenţi în sala de clasă este 8, printre cele mai mici practicate în şcolile de limbă.

Activităţi

Oferim o gamă de activităţi captivante, incluzând: echitaţie, golf, dans, tenis şi kite-surf pentru a numi doar câteva. La Spark Spanish se găseşte sigur ceva pentru toate gusturile.

Detalii cazare

Sparkville este chiar deasupra şcolii, ceea ce înseamnă că nu va trebui să iei autobuzul sau să mergi mult pe jos pentru a participa la cursuri. Reşedinţa este în sine o locuinţă, unde fiecare student are propria cameră, având în acelaşi timp acces la: două zone de bucătărie, o încăpere audio-video, o terasă de luat masa şi acoperişul clădirii pe care se poate face plajă sau barbecue. Oferim şi opţiunea de a locui la gazdă şi în apartament la comun sau la bloc şi putem să ne ocupăm de cazarea la hotel la cerere

Facilităţi pentru studenţi cu dezabilități

Şcoala/rezidenţa Sparkville are acces total.

Spanish Info Request Book Spanish Course Calculate Course Price

____________

Ne pare rau dar cele mai multe dintre link-urile sunt în limba engleză. Cu toate acestea, în cazul în care veți găsi unele dificultăți la citire le aveți mereu ne puteti contacta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: