fbpx

Recensies: Spark

Onderstaand is er de mogelijkheid voor studenten om commentaar achter te laten over Spark in het algemeen. Je kan commentaar wat betreft andere specifieke deelgebieden van Spark op andere pagina’s vinden.

Overige links naar getuigenissen van voormalig Spark studenten kan je vinden via deze link.

Meer ervaringen van andere studenten zijn te vinden op de engelse versie van deze pagina.

Dank aan alle studenten voor hun bijdragen.

7 Comments on “Recensies: Spark

  1. Prima ervaring. Intens, de wil om het goed te organiseren is zicht- en voelbaar. De open houding om feedback te ontvangen is indrukwekkend. Spark in Spanje wil zich ontwikkelen en groeien… Onze lessen waren afwisselend, theory – praktijk en creatief. .. Vanaf het allereerste contact een positief en zeer welkom gevoel. Hartelijk dank voor een intensieve week waarin iedereeen zijn / haar best deed om spaans te leren / te doceren.

  2. Onwijs leuke ervaring hier gehad, leuke gelegenheid. “Probleempjes” werden snel verholpen. De lessen vond ik erg goed. Ik vond onze docent geweldig, hij deed het heel goed en leuk, we hebben veel gelachen! De leraar is creatief, goed voorbereid en inmproviseert goed om dingen uit te leggen.

  3. Het waren leuke leerzame en gezellige weken. Het personeel is aardig en erg behulpzaam. Zeker aan te raden aan colleg´s/vrienden en familie (die spaans willen leren). De sociale activiteiten zijn zeker ook erg goed en leerzaam

  4. Het was een fijne ervaring zeker voor herhaling vatbaar. Ik had een goede lerares en de culturele activiteiten waren zeker van toegevoegde waarde. Ze waren leuk, leerzaam en interessant.

  5. Uitzonderlijk zelden zulk een gemotiveerd team aan het werk gezien. Voelde echt als een tweede thuis

  6. Leuk, enthusiast team en voor ons een heel warm welkom. Beetje @thuis2 komen na een half jaar! Muchas gracias!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: