fbpx

Español totaal – voorbeeld lesrooster

Español Totaal programma – Voorbeeld Lesrooster

***Houd er rekening mee dat het lesrooster alleen het weekend weg gedeelte bevat van het español total programme. Het lesrooster is slechts een voorbeeld en is open voor variatie.***

Español Totaal Programma

*** Alle studenten moeten arriveren op Spark (Calle de los Espadas 6, El Puerto de Santa Maria) op de zaterdag voorafgaand en op tijd zijn voor de eerste presentatie om 09:30 uur. ***

Zaterdag

09.30 tot 10.00: Ontbijt en een introductie voor alle studenten die het weekend bijwonen. Hier gaan we over op de Spaanse taal, psychologisch  “cambio de chip”, dit houdt in dat er na dit moment enkel Spaans gesproken mag worden. Bovendien zal iedere student in een team worden ingedeeld, een extra motivatie tot het praten van enkel Spaans.

10.30: Vertrek vanaf Spark, naar El Bosque, waar we verblijven voor het weekend.

12.00: Arriveren in El Bosque. Inchecken in de kamers. Houdt er rekening mee dat we normaliter logeren in kamers waar drie mensen op kunnen verblijven en uiteraard zal er een verdeling zijn naar aanleiding van geslacht. Indien mogelijk, kunnen paren/stelletjes samen slapen, hoewel we dit niet kunnen garanderen.

13.00: Beginnen met de wandeling langs de rivier naar Benamahoma. Het is geen moeilijke wandeling, maar we raden je aan gympen te dragen of schoenen waarmee je kan gemakkelijk wandelen. Er is ook een plek waar je eventueel kan zwemmen, dus breng je zwemspullen mee, want hoogstwaarschijnlijk is het heerlijk weer.  We hebben een fijne lunch (georganiseerd door Spark)  en we zullen ook diverse taalspellen spelen gedurende de diverse pauzes.

14.30: Een stop bij El Bujia om de lunch te nuttigen (lunch wordt verzorgt door Spark) of voor een welverdiende koffie pauze, ijs te eten of een drankje te doen (niet verzorgt door Spark).

16.30: Verder met de wandeling langs de rivier.

18.00 tot 20.00: Aankomst bij El Bosque. Vrije tijd! Douchen en relaxen met Spaanse spellen in de herberg El Bosque tot het etenstijd is.

20.00 tot 21.30: buffet diner bij de herberg El Bosque waar we ook nog enkele taalspellen zullen spelen om een mooie dag af te sluiten. Het diner zal worden verzorgt door Spark inclusief een normale hoveelheid wijn, bier en frisdrank. Extra drank en eten naast de standaard maaltijd zal betaald moeten worden door de studenten afzonderlijk.

22.00 tot 01.00: Flamenco bij de locale Peña Flamenca + andere Spaanse activiteiten.

Zondag

08.00 – 09.30: Ontbijt voor de gehele groep, verzorgt door Spark bij de Herberg.

09.30 tot 11.30: Vrije tijd en uitchecken.

11.30 to 14.30: Conversatie les met interessante en leuke rollenspellen en presentaties.

15.00 to 17.00: Lunch in een restaurant in de omgeving van El Bosque’s belangrijkste plein, verzorgt door Spark. Tevens enkele taalonderwerpen om te bespreken/discusseren.
Daarna de afsluitingsceremonie en prijsjes.

18.00: Terugkeren naar Spark, communiceren in de eigen taal is weer mogelijk!

19.30: Aankomst bij Spark. Eventueel kunnen mensen afgezet worden bij het vliegveld van Jerez de la Frontera of het treinstation van El Puerto de Santa Maria, indien dit de laatste dag voor hen is.

Hoofdzaken
Duur Een vol weekend, met een nachtelijk verblijf in een landelijk hotel. Start 09:30 uur op zaterdagochtend en terug rond 18:00 uur op zondagavond.
Studenten
Om er zeker van te zijn dat de studenten het meest leren in deze tijd is er een maximum van 7 studenten voor het weekend weg.
Niveau Spaans Vanaf pre-intermediate (A2) tot alle hogere niveaus.
Data 2013
April 13-14 and October 12-13.
Minimum leeftijd 18 jaar
Omvat Een verblijf van 1 nacht in een landelijk hotel of hostel. Een vol Spaans programma georganiseerd door de medewerkers van Spark. Alle maaltijden inclusief een speciaal diner op zaterdagavond *2. Transport naar de wonderschone Spaanse omgeving en weer terug naar Spark. Certificaten en kleine prijsjes.
Prijs 125 EUR

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in Cadiz

*1 dit is een voorbeeld lesrooster en open voor variatie.
*2 alcohol en/of frisdrank wordt verzorgt, maar enkel de normale hoeveelheden die behoren bij een maaltijd. Overige drankjes moeten door de studenten zelf afgerekend worden in het restaurant.

Je kan het weekend weg combineren met onze tweeweekse Spaans Totaal  taalvakantie.

Het Spaans totaal programma is de ultieme test voor je taalvaardigheid en het combineert een tweeweekse Spaanse taalcursus met het Spaans totaal weekend weg, waar echt alleen Spaans gesproken mag worden. Het weekend vindt plaats in de prachtige Sierra de Grazalema, wat inhoudt dat je dit fantastische gebied ook kan zien en lekker buiten bezig bent.

Ons culturele activiteiten programma zal ook minimaal twee Español en acción evemenenten bevatten waarin het alleen toegestaan is om Spaans te spreken. Neem een vakantie in Spanje, krijg een fijne bruin kleurtje en verbeter je Spaans…

Spanish Language Holidays

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d