fbpx

Español Total -exempelschema

Español Totalkurs – exempelschema

Español Total Program

*** Alla elever måste ankomma till Spark (Calle de los Espadas 6, El Puerto de Santa Maria) på lördagen före och till presentationen klockan 09.30 ***

Lördag
09.30-10.00: Frukost och introduktion på spanska för alla deltagande elever. Att ändra till spanska, psykologiskt “cambio de chip”, vilket innebär att det från och med nu endast talas spanska. Varje elev delas dessutom in i en grupp, ytterligare en morot för att endast prata spanska.
10.30: Avgång från Spark till El Bosque där vi spenderar helgen.
12.00: Ankomst till El Bosque. Checka i på rummen. Vanligtvis sover killar och tjejer för sig i 3bäddsrum. Om det är möjligt kan par sova ihop, men vi kan inte garantera att det går. 

]set:72157629449499622[/flickr]

13.00: Börja promenera längs floden till Benamahoma. Det är ingen jobbig promenad, men vi rekommenderar starkt att du har på dig jumpaskor för att njuta av promenaden. Det finns även ett ställe där man kan simma, så ta med dig badkläder eftersom chansen är stor att det är vackert väder.  Vi tar med oss lunch (ingår) som vi äter längs med vägen och vi leker språklekar på olika stopp.
14.30: stannar vi på El Bujia för att äta vår matsäck och dricka en välförtjänt kopp kaffe, glass eller drinkar (ingår ej).

16.30: vi går tillbaka längs med floden.

18.00-20.00: ankomst till El Bosque. Fritid! Duschar (självklart på spanska) och chilla med spanska spel i Albergue El Bosque tills middagen.
20.00-21.30: buffé på Albergue El Bosque där vi även spelar lite språkspel för att runda av en fantastisk dag. Middag tillhandahållas av Spark inklusive en liten mängd vin, öl och läsk. Vill du ha ytterligare drycker eller mat så betalar du dessa.
22.00-01.00: Flamenco på lokala Peña Flamenca + andra nattaktiviteter.
Söndag
08.00- 09.30: frukost serveras för hela gruppen i Albergue (ingår)
09.30-11.30: Fritid och ut checkning.
11.30-14.30: konversationsklass med spännande rollspel och presentationer.
15.00-17.00: lunch på en restaurang i närheten av El Bosques stora torg (ingår) tillsammans med några diskussionsämnen. Avslutningsceremoni men intyg och priser. Den officiella avslutningen av “Español Total”.
18.00: Återvända till Spark, kommunicerandes på valfritt spårk!

 19.30: Anländer på Spark. Skjuts till Jerez de la Fronteras flygplats och El Puertos tågstation erhålls endast på tillbakavägen, inte senare.

 

Viktiga aspekter
Varaktighet En hel helg, men övernattning på ett landsorts hotell eller vandrarhem. Start 09.30 lördagmorgon och återkomst ca 18.00 söndag kväll.
Elever För att säkersätlla att detta program håller en hög kvalitet och för att maximera användningen av spanska består varje “español total” av max 7 elever.
Spanskanivå Det rekommenderas för elever på nivå (A2) och uppåt men passar elever på alla nivåer om de är beredda att endast prata spanska hela helgen.
Datum 2012 3-4 mars, 31-1 mars/april, 12-13 maj, 22-23 september, 17-18 november
Minimum ålder 18
Inkluderar En övernattning på ett landsorts hotel eller vandrarhem i delat rum.  Fullpackat program som hålls av två Spark anställda, vilket innebär ca 1 anställd för fyra elever. Alla måltider*2 inklusive en speciell lördagsmiddag. Transport dit och tillbaka. Intyg och små priser.
Pris 75€ för inskrivna Spark elever eller före detta Spark elever. 100€ för icke Spark elever. Alla priser är speciella “español total” kurs introduktionspriser och gäller till och med slutet på juni 2012. Se alla Sparks priser på vår prissida.

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in Cadiz

*1 schemat ovan är ett exempel och kan därför variera.

*2 alkohol och/eller drycker tillhandhålls vid alla måltider, men endast en mindre mängd. Drycker utöver dett abetalas av eleven direkt till restaurangen.

 

Du kan kombinera Español Total helgen med vår 2veckors Total Spanska språksemester.

Total Spanska språksemester är det ultimata testet för dina spanskakunskaper då det kombinerar en tvåveckors spanskakurs med vår  Total Spanska helg där man håller hårt på regeln om endast spanska. Dessutom, är helgen i det vackra Sierra de Grazalema vilket innebär att du dessutom får se en annan del av Spanien och vara utomhus. Vårt kulturella evenemangsprogram innehåller minst två  español en acción evenemang där endast spanska tillåts, vilket innebär att du kommer lära dig mycket spanska under tiden. Semestra i Spanien, sola, kom ut i naturen och förbättra din spanska…

Spanish Language Holidays

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: