fbpx

Iedereen weet dat glossy reclame een groot verschil maakt in de huidige wereld, maar wij geloven dat als je al zover bent gekomen na sommige van onze gloss op de website (we hopen dat je het leuk vond!) dat je het verdient om ons als onderwijzers en als onderneming wat beter te kennen en te begrijpen. Deze FAQs zijn onze poging om je met oprechte antwoorden op sommige van je mogelijke vragen te voorzien. Mocht het zo zijn dat je na het lezen van deze FAQs nog steeds vragen hebt, dan zijn we altijd beschikbaar om ze zo goed mogelijk te beantwoorden via de chat room, email of over de telefoon. Wij geloven dat er geen enkele taal school is die ‘de beste’ is, maar we weten dat diegenen die oprecht proberen om zoveel mogelijk hun best te doen zeer waarschijnlijk beter zijn in wat ze doen en wij hopen dat je dat gevoel krijgt bij ons, omdat het aanbieden van een oprechte en daarom ook goede  service met een product van hoge kwaliteit, ons doel als onderneming en als indivuen.

De vragen en antwoorden zijn samengesteld door een groep mensen (veelal Spark mensen, maar niet allemaal) en niet door maar één iemand en dat is onze poging om je de zo goed mogelijk met antwoorden op vragen van verschillende kanten te voorzien.

Mocht je de algemene informatie op deze website nog niet gelezen hebben dan raden we je aan dat eerst te doen, aangezien deze FAQs er vanuit gaan dat je bekend bent met bepaalde delen van de programmas en service die we aanbieden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: