fbpx

Onze school is een fantastisch gebouw in het centrum van El Puerto de Santa Maria, een mooie Andalusisch kustplaats. Onlangs was het gebouw in gebruik als hostel, waardoor het ons de mogelijkheid gaf om onze school uit te breiden met onze “Sparkville” accommodatie. De school is recentelijk gerenoveerd om onze studenten de beste kwaliteit en faciliteiten te bieden. Het gebouw heeft een mooi, nieuw en moderne uitstraling en gevoel.

De school is op de begaande grond van het gebouw, waar de 7 volledig ingerichte klaslokalen zich bevinden. Beneden is er ook een: vergaderruimte, lounge met prachtig licht en een snackautomaat, een kantoor en receptie. Boven is de Sparkville accomodatie, met 13 slaapkamers, 10 en-suite en een gezamenlijke keuken, eetzaal, audiovisual kamer om Spaanse films en tv te kijken, en om ervoor te zorgen dat er geen belangrijke voetbalwedstrijden gemist worden. Ook is er toegang tot het prachtige dakterras, voor sociale gelegenheden, om te relaxen en voor bijvoorbeeld barbeques. WIFI is onbeperkt beschikbaar in het hele gebouw voor alle studenten. Ook is er een boekenruil en bibliotheek service beschikbaar.

Onze school is gevestigd op de rand van het centrum van El Puerto, omgeven door vele facilliteiten. Onze sociaal en culturele evenementen zullen dus in onze school plaatsvinden, maar ook in het centrum van de stad, wat op maar 10 minuten loopafstand is.

Binnen 1 minuut lopen vind je:
* een grote supermarkt voor alle dagelijks benodigdheden;
* koffie / ijs / gebak en ontbijtbar;
* groenteman voor verse groente en fruit;
* en videotheek om Spaanse of internationale films te huren;

Binnen 2 minuten lopen vind je:
* verscheidene winkels (schoenen, kleding, bureauaccessiores, sportartikelen en veel meer), banken, een opticien, kappers etc…

Binnen 10 minutes lopen vind je:
* Het “playa Puntilla” strand;
* Puerto’s bruisende nachtleven, bars en restaurants;
* het locale zwembad;
* het politiebureau;
* Puerto’s arena voor stierengevechten, de breedste en een van de meest bekende van Spanje.

Makkelijk te bereiken via bus:
* de andere prachtige stranden van Puerto, zoals Valdelagrana en las Redes;
* Bahia Mar, de bioscoop en vrije tijds centrum van El Puerto met restaurants, bowlingcentrum en bars;
* El Paseo, het winkelcentrum van El Puerto.
Voor meer informatie over El Puerto, kijk op onze Wat te doen in El Puerto pagina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: