fbpx

De Spark nieuwsbrief is niet alleen informatie over Spark´s programma´s, maar nog veel meer. Het biedt namelijk ook toegang tot nuttige tips voor het leren van Spaans, fascinerende Spaanse culturele informatie en korte nieuwsberichten over Cadiz, El Puertode Santa Maria en Spanje in het algemeen. Ook zullen degenen die ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief  als eerste meer te weten te komen over Spark´s nieuwe programma´s en de eerste om van deze aanbiedingen te profiteren. Daarnaast zullen er een aantal aanbiedingen zijn, die alleen beschikbaar zullen zijn voor onze nieuwsbrief leden.

Blijf daarom op de hoogte van onze Spaanse informatie, zodat je je Spaanse vocabulaire kan verbeteren en op de hoogte blijft van Spark updates, speciale aanbiedingen en promoties. Je zult niks missen, als je je opgeeft voor onze maandelijkse Spaanse nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor de Spark Spanish nieuwsbrief hier beneden of via de ¨sign up now¨ button of via de mailing list widget aan de rechterkant van deze pagina.

Spanish in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: