fbpx

Andalusien är väl förbundet med resten av världen och det är enkelt att ta sig till El Puerto de Santa Maria när du väl är i Spanien. Det finns fler stora flygplatser i området kring El Puerto om du kommer från utanför Spanien.

Se större karta

Via luften

* Jerez de la Frontera är den närmaste, men även minsta flygplatsen, och har många flygningar till och från ett flertal länder. Från Jerez kan du ta buss tåg eller taxi till El Puerto, vilket tar ca 30 minuter.  För en lista på alla Jerez flighter inklusive flygbolag klicka på de orden. Kom ihåg att ytterligare destinationer finns via anknytande flyg från Madrid, Barcelona, London och Frankfurt för att nämna några.

* Sevilla flygplats är näst närmast och en lite större flygplats.  För en lista på alla Sevilla flighter inklusive flygbolagsnamn klicka på de orden.  Från flygplatsen är det väldigt enkelt att ta sig till El Puerto: det finns bussar till Sevillas tågstation (Santa Justa) och därifrån går det direkttåg till El Puerto, El Puerto tågtidtabell finns via länk och det går 10-15 tåg dagligen och kostar ca 18€ enkelresa. Det är även möjligt att ta en billigare buss till El Puerto. Vi hämtar elever från El Puertos tåg- eller busstation kostnadsfritt.

* Malaga flygplats är den största flygplatsen i området och har flest flygningar från hela världen.   Alla de billiga flygbolagen flyger hit och det finns nästan alltid tillgång till billiga flyg. För en lista på alla Malaga flighter inklusive  flygbolagsnamn klicka på de orden.  Du kan ta tåget till Dos Hermanas (en station före Sevilla) och sedan ta bussen till El Puerto eller ta en buss till El Puerto via Cadiz.  El Puerto tågtidtabeller finns via länken.  På söndagar har vi gratis hämtning och lämning från El Puertos tågstation.

*Madrid. Att flyga till Madrid (Barajas) flygplats är ett annat alternativ eftersom det går många flyg till Madrid från hela världen. Från Madrid kan du ta ett anslutande flyg, tåg eller nattbuss till El Puerto.  För en lista på alla Madrid flighter inklusive  flygbolagsnamn klicka på de orden.

*Barcelona flygplats är ett annat intressant alternativ om du kommer från någonstans inom Europa, därifrån kan du ta ett anslutande flygtill Andalusien.  För en lista på alla Barcelona flighter inklusive  flygbolagsnamn klicka på de orden.

Behöver du hjälp med att anordna din transport eller vart du får tag på de billigaste flygen, varför inte kontakta oss.

 

Learn Spanish in SpainSpanish Language SchoolSpanish Course in Cadiz

Hämtning

* Vi anordnar hämtningar och lämningar från El Puertos tåg- och busstation samt från Jerez flygplats.

* All transfer är på söndagar innan kurserna börjar.

* Det finns utsatta tider för hämtning och lämning från varje flygplats. Om du är ensam om att komma en specifik dag kan vi vara mer flexibla med tiden, beroende på olika faktorer och omständigheter.

* Du kan anordna hämtning via ditt ansökningsformulär eller genom att kontakta oss. Se till att meddela oss minst 7 dagar innan du börjar din kurs.

 

Med tåg eller buss

El Puerto är väl anknutet till resten av Spanien och det går även ett snabbtåg mellan Madrid och Sevilla. Gå till Renfes hemsida (Spaniens tågbolag) för att få den mest aktuella informationen om tågtider och anslutande tåg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: