fbpx

Cursus Spaans online

Algemene Spaanse Online Cursus

Meld je aan voor de Spaanse online cursus waar je online lessen kunt volgen van onze eigen Spaanse docenten in El Puerto de Santa María. Je kunt deelnemen aan de interactieve online groepslessen van de Spark Academie via Skype of meld je aan voor privé lessen voor een meer persoonlijke leerervaring.

 

DELE Online Voorbereidingscursus

Als je serieuzer bent over het leren van je Spaans en je bent van plan om een DELE examen te doen, kunnen wij je hiermee online helpen. Wij zullen je interactieve online lessen bieden, specifiek voor jouw wensen en eisen.

 

Zakelijke Spaanse Online Cursus

Als je eigenaar van een bedrijf bent en op zoek bent naar Spaanse cursussen voor werknemers of voor iemand die gewoon Spaans wilt leren voor zakelijke doeleinden, meld je dan aan voor onze Zakelijke Spaanse Online Cursussen en profiteer van gespecialiseerde lessen. We hebben hooggekwalificeerde zakelijke Spaanse docenten die uitstekende en informatieve lessen kunnen bieden rechtstreeks naar jouw bureau!

Spaans leren via webinars

Onze gratis online video´s zijn een geweldige manier om Spaans te leren met de comfort vanuit je eigen huis. Neem deel aan interactieve en boeiende online klassen met onze fantastische Spaanse docenten en zie wat je vandaag de dag kan leren! Hieronder vind je een voorbeeld van het soort video´s dat wij je kunnen bieden. Alle online lessen worden geregistreerd, zodat je alle vorige webinars kunt bekijken wanneer je maar wilt. Dus, blijf lekker in je pyjama, maak een koffie en leer Spaans op jouw gemak!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte kunt blijven van de laatste webinars!

Het verschil tussen “Para” en “Por” door Amelia García.

 

REQUEST-INFO Button             Book Spanish Course          Calculate Course Price

%d bloggers like this: