fbpx

Spaans Algemeen

Spanish Courses in Spain

Spark Spaans Algemeen

Leer Spaans op de best mogelijke manier door middel van onze cursus Spaans Algemeen. Deze geeft je de mogelijkheid om alle vaardigheden van de Spaanse taal te oefenen, zoals lezen, spreken, luisteren, grammatica en vocabulaire. Deze cursus is inclusief culturele activiteiten zodat het niet alleen een linguistische maar oom een culturele ervaring wordt!

Hoofdzaken
Lessen 20 lessen + 4 sociale en culturele activiteiten per week.
Rooster Normaal gesproken van 10:00-14:00 (pauze 12:00-12:15)
Studenten per klas Maximaal 9, normaal 4-6.
Niveaus Van absolute beginners (A1) tot proficiency (C2)
Start data Elke maandag*1
Minimum leeftijd 16
Extra´s Vrijblijvend sociaal evenementen programma*2, inclusief boeken, Spark portfolio, en veel meer!
Prijzen 175€ (+25€ eenmalige inschrijfkosten)
Korting 5%: 2 week, 10% 3-7 weken, 15% 8-11 weken, 20% 12-15 weken, 16+ 25%, 20+ 30%
Contact Cursus Spaans Inschrijven Cursus Spaans Prijzen Cursus Spaans

SAM_4271

Passief leren is geen optie in onze Algemene cursus Spaans, want actief deelnemen en het wegnemen van opstakels zijn de belangrijkste aspecten van onze Spaanse lessen. Wij zijn ervan onvertuigd dat het leren van een taal niet enkel komt van het bestuderen van gramatica regels of het stampen van nieuwe woordjes, het voornaamste is dat de lessen interactief en stimulerend zijn. We proberen taal altijd in context te plaatsen en je zoveel mogelijk momenten aan te reiken om het spaans in een echte situatie te oefenen, via interessante activiteiten in de les en culturele activiteiten en uitdagingen buiten de lessen om.

  • De eerste helft van de les is gestructureerd rondom het lesboek, met een mix aan vaardigheden en oefeningen, om een dynamische les te vormen.
  • De tweede helft van de les richt zich meer op conversatie thema’s met rollenspellen, spreekvaardigheden, debatten, discussie groepen etc. met als doel je Spaans te leren dat je ook daadwerkelijk kunt gebruiken buiten de lessen om. Voor meer informatie over onze methodologie, klik  hier.

Een ander belangrijk deel van onze Spaanse cursussen is ons sociale en culturale activiteiten programma met minstens 4 activiteiten die speciaal geselecteerd zijn op de mogelijkheden die ze bieden om je Spaans uit de lessen in een echte context te kunnen oefenen. Deze activiteiten zijn: het ontdekken van El Puerto, het meemaken van echte Spaanse activiteiten en ons alom gerenomeerde Español en accion event.

Ik vind dat ik echt veel heb opgestoken in korte tijd. Super! Een erg fijn, persoonlijk contact, bedankt daarvoor.

Dennis Van Berg (Nederland)

See more course and general reviews here.

*1: For starting dates for beginners, please click here.
*2: The registration fee includes the costs of the books you use in class.
*3: Some events have not costs but events which require: entrance tickets, food and drink are all covered by the students.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: