fbpx

Wat houdt het Spaanse programma in?

Alle Spaanse programma´s bevatten 20 lesuren per week, 4 uur per dag met een pauze van 15 minuten tussendoor. Daarnaast is er ook het cultureel sociaal evenementen programma welke minimaal 1 activiteit per dag, 5 dagen per week, van minimaal 10 uur per week is. De culturele activiteiten vinden plaats in de middag of de avond. Inschrijving (alleen 25€ inclusief alle boeken) en accommodatie is niet in het programma opgenomen. Voor meer informatie over het inschrijvingskosten, kijk op onze reserveren FAQs.

Met wie zal ik de cursus volgen?

Bij Spark komen er studenten over de hele wereld, van verschillende leeftijden met verschillende achtergronden. We streven naar een internationaal gevoel, wat maakt dat studenten zich ook minder snel terugkeren naar hun L1 (moedertaal).

Afgelopen jaar was een geweldig jaar met studenten uit Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland, maar ook uit Pakistan Brazilie, Canada, Australie en Nieuw Zeeland. Onze cursussen zijn geschikt voor alle leeftijden en voor personen met diverse achtergronden en ervaring in de Spaanse taal.

Met hoeveel mensen volg ik een cursus?

Dit hangt af van verschillende factoren, onder andere in welke maand de cursus plaatsvind en of er een speciale cursus is in die periode. Over het algemeen zijn mei tot en met september de wat drukkere maanden ten opzichte van de rest van het jaar. Al is het ook wat drukker tijdens de feestdagen, zoals met Pasen. Het maximale aantal studenten per klas zullen altijd 8 zijn, en de lessen zullen wij op een gezellige, persoonlijk manier aanpakken, en hierin elke student persoonlijk aandacht geven.

Wat is het “Grensverleggende boekje” precies?

Iedereen weet dat het leren van een buitenlandse taal in het land van herkomst verreweg de beste manier is om zo snel mogelijk je niveau te verbeteren. Ondanks dat is de mogelijkheid om Spaans te spreken buiten het klaslokaal, en het daadwerkelijk ook doen, niet hetzelfde. Om deze reden hebben we het grensverleggende boekje ontwikkeld, met het idee erachter is om een persoonlijke en groeps uitdagingen te bieden om buiten de grenzen van je eigen taal, in het Spaans dus opdrachten te vervullen. Bijvoorbeeld een van de opdrachten is een Spaanse film kijken in de bioscoop, of een intercambio opzetten etc, etc.

Is Spark nieuw in het Spaans lesgeven?

Het antwoord hierop is zowel “ja” als “nee”. Sinds eind juli 2011 bestaat Spark als onafhankelijke taalschool, en geeft het wekelijks les in Spaans. Ondanks dat, zoals verteld in “over Spark”, is het een zusterbedrijf van TECS, welke de laatste 15 jaar Spaanse programmas gerund heeft. Wij maken gebruik van deze ervaringen en expertise, les materialen en veel meer van het gewaardeerde personeel met ons in ons nieuwe project. Eveneens zullen we niet liegen en zeggen dat het runnen van dit soort intensieve cursussen voor volwassen iets is wat we al jaren doen in dit geval.  Ondanks dat zijn we sinds 2 jaar voor de opening van Spark in juli 2011 bezig geweest met het organiseren en hebben we het volste vertrouwen, zeker omdat ons team vele jaren ervaring heeft in educatie industrie.

Als je net opgestart bent, zijn er dan geen kleine problemen als je net begint?

Tuurlijk is het mogelijk dat gebeurt, net zoals bij ieder net opgestarte organisatie. We zullen onze draai moeten vinden voordat we op ons best zullen zijn. Maar met goede planning en verstand, waar we op volle toeren aan werken, geloven we dat we in staat zijn om op elke situatie in te kunnen spelen. We geloven erin dat er ook voordelen aan zitten voor studenten, omdat vaak pas opgerichte bedrijven door eerlijke mensen (wat wij geloven dat we zijn) hebben meestal: een frisse aanpak, geven extra aandacht voor details en hebben een grotere wens om het goed te doen, alle aspecten wat een vaak langer bestaand bedrijf minder heeft. Omdat zij zichzelf niet meer tot het uiterste drijft om het beste te doen, wat een nieuw bedrijf wel moet. We zij er zeker van dat elke student die naar ons toekomt de extra aandacht zal merken, en dat wij er alles voor zullen doen dat hun behoeftes wordt voorzien. We zijn er zeker van dat we de studenten een kwalitatief hoogstaand programma en service kunnen bieden.

Vind je onze FAQs leuk? Lees dan meer bij vragen en antwoorden of stel een nieuwe vraag via onze support desk welke we graag beantwoorden en aan onze lijst toevoegen.

Spark jou persoonlijke en gedetaileerde Spaanse Taal Cursus aanbieder.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: