fbpx
Spaans + universiteit voorbereiding

Ga je binnenkort op Erasmus naar een Spaans sprekende universiteit? Do je mee aan het ‘Lifelong Learning Programme’? Heb je een Socrates naar het buitenland gepland voor het komende jaar? Met onze ‘Spaans en Universiteit voorbereidings cursus’ krijg je de perfecte voorbereiding voor deze ervaring!

Ons Spark team bestaat uit veel leden die een Erasmus of uitwisseling in het buitenland gedaan hebben, de meesten in Spanje en we zijn daarom speciaal geïnteresseerd om toekomstige uitwisselings studenten zo goed als we kunnen voor te bereiding op hun ervaring. We weten dat het onmogelijk is om perfect Spaans te spreken voor het begin van je spaanstalige universiteit ervaring, maar de juiste voorbereidings cursus volgen kan een groot verschil maken! And het beste van alles: deze extra optie is helemaal GRATIS!

Gratis optie!

Met deze extra optie volg je hetzelfde programma als de Algemene Spaanse cursus, inclusief alle extras zoals het 6 daagse culturele en sociale activiteiten programma en al onze andere extras, maar een keer per week kun je de voorbereiding op universiteit cursus volgen, vol met practische informatie en tips over hoe je een appartement kunt vinden, hoe je het meeste uit je ervaring kunt halen en je spaans nog meer kunt verbeteren, hoe je met bepaalde formulieren kunt omgaan en nog veel meer practische hulp om je verblijf net dat beetje makkelijker te maken en je meer voorbereidt te voelen! Los van de voordelen van het leren of het opfrissen van je Spaans net voordat je met je spaanstalige universiteits cursus begint!

Deze cursus wordt gerund door Spark leden die zelf hun uitwisseling kort geleden in Spanje hebben gehad en daardoor goed geïnformeerd zijn! Deze cursus loopt alleen in September en February om aan te sluiten bij het begin van de universitaire programmas.

Terug naar Spaanse cursussen overzicht.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d