fbpx

Spaans voor inwoners van Spanje

Bij Spark bieden we een aantal  Spaanse Cursus opties voor mensen die in de lokale omgeving van El Puerto de Santa Maria woonachtig zijn.

Een populaire optie is onze woensdagavond Spaanse Conversatie les. Deze lessen op de woensdagavond zijn 1,5 uur en zijn gericht op de spreekvaardigheid. Deze cursus is perfect voor mensen die woonachtig zijn in El Puerto de Santa Maria of in de nabije omgeving en die hun spreekvaardigheid zo snel mogelijk willen verbeteren, maar ook hun grammatica niet willen verwaarlozen. We maken gebruik van innovatieve conversatie onderwerpen, ons doel is de studenten zoveel mogelijk te laten praten, ongeacht het niveau. Dit alles voor € 46,- per maand.

Een ander populair alternatief is het vormen van je eigen gesloten groep.  Met deze optie kan je zelf precies bepalen hoe je de lessen invulling wilt geven en heb je voor jullie groep je eigen leraar.  De leraar kan de algemene Spaanse cursus lessenplanning volgen of kan zich juist meer focussen op een bepaalde vaardigheid, dat is aan jou om te bepalen. Deze klassen kunnen worden gegeven op een tijdstip die jou uitkomt en de prijs is per uur. De lessen kunnen worden gestart en gestopt wanneer jouw groep dat wenst, zolang dit van te voren maar is aangegeven. Gesloten groepen kunnen worden gevormd door 2 of 3 mensen, maar wanneer gewenst ook voor een grotere groep. Deze gesloten groep lessen kunnen perfect zijn voor stelletjes, vrienden of bedrijven.

Nog een andere optie is om een prive leraar te hebben. Dit garandeerd maximale leraar – student tijd en is een fantastische optie voor iemand die wenst zijn vooruitgang snel in alle vaardigheden te verbeteren. Het kan ook naast de algemene Spaanse cursus worden aangeboden, zodat je zowel de algemene conversatie cursus volgt alswel deze prive les op een ander tijdstip van de dag.  Deze lessen kunnen worden gestart en gestopt wanneer je wenst, zolang er  vooraf een waarschuwing is gegeven.

Het is mogelijk voor Spark studenten uit het verleden, de huidige studenten en toekomstige studenten om ons sociale en culturele activiteiten programma te volgen.

Uiteraard is de meest complete optie onze wekelijkse 20 uur Spaanse les cursus Algemene Spaanse Cursus welke iedere ochtend van het jaar wordt gegeven en loopt van maandag tot en met vrijdag.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of (wanneer je in de omgeving woont) kom langs voor meer informatie. We helpen je graag. Spark is op 5 minuten loopafstand van de El Puerto arena voor stierengevechten en je kan onze Spark locatie via deze google maps link bekijken.

Spanish Course in Cadiz

Spanish in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: