fbpx

Eén op één en gesloten Spaanse Cursussen

Studeer Spaans op jouw manier met Spark 

Ben je op zoek naar één op één lessen? Of wil je als groep samen studeren in een klas? Of een ouder op zoek naar een gesloten groep die voldoet aan de specifieke behoeften van hun kinderen? Hoe dan ook, we hebben deze cursussen voor je! Prijzen voor elke Spaanse cursus optie: 

Eén op één lessen Gesloten groepen voor 2 personen Gesloten groepen voor 3 personen  Gesloten groepen voor bedrijven
Prijzen 22€ per uur 17€ per uur per persoon 15€ per uur per persoon 37,50€ per uur voor de hele klas (een willekeurig aantal studenten)
Spaanse klas Flexibele tijden en dagen Flexibele tijden en dagen Flexibele tijden en dagen Flexibele tijden en dagen
Waar Online of bij Spark Online of bij Spark Online of bij Spark Bij Spark, of bij je bedrijf
Inclusief Boeken en lesmateriaal Boeken en lesmateriaal Boeken en lesmateriaal Boeken en lesmateriaal
Wanneer Het hele jaar Het hele jaar Het hele jaar Het hele jaar

*** Al het bovenstaande kan ook geregeld worden voor de Engelse lessen.***

Spanish Info Request Book Spanish Course Calculate Course Price

Alle lessen worden verzorgd aan je wensen en behoeften, zodat ze geschikt zijn voor het verbeteren van je Spaans in een snel tempo. Ze zijn de perfecte manier voor als je voor een specifiek doel wilt studeren, zoals voor het DELE examen. De timing en de lengtes van de lessen zijn volledig flexibel, waardoor de lessen goed in je dag passen. Je kunt deze lessen ook combineren met onze Algemene Spaanse Cursus, wat goed is om je spaans in een sneller tempo te verbeteren! Elke extra praktijk helpt!

De één op één lessen en de lessen voor 2 of 3 personen zijn beschikbaar om in het comfort van je eigen huis te doen, maar als je liever naar El Puerto de Santa María wilt komen studeren, oog in oog met onze Spaanse leraren, dan hebben we een scala aan accommodatie opties om uit te kiezen. Deze variëren van gastgezin tot een verblijf in onze volledig ingerichte residentie, gelegen boven de school.

De bedrijfslessen zijn de perfecte manier voor je personeel om hun Spaans te verbeteren. De lessen kunnen afgestemd worden op de behoeften van de werknemers binnen het bedrijf en zijn ideaal als er bepaalde gebieden binnen uw bedrijf die goed gesproken moeten kunnen worden in het Spaans. De lessen kunnen ofwel worden gedaan in Spark zelf, of onze docent kan naar het bedrijf toe komen. De eerste les is altijd gratis, zodat je een beetje een gevoel krijgt hoe onze lessen gegeven worden.

Als deze cursussen je iets lijken of als je vragen hebt over deze cursussen neem dan gerust contact met ons op!

Spanish Info Request Book Spanish Course Calculate Course Price
%d bloggers like this: