fbpx

Familieprogramma

Wij bieden families nu de mogelijkheid om van een prachtige Spaanse taalvakantie te genieten bij Spark. De ouders volgen onze algemene Spaanse cursus in onze school, terwijl de kinderen ons fantastisch internationale zomerkamp bijwonen. Beiden vinden plaats in het prachtige El Puerto de Santa María aan de zuidwestkust van Spanje, in Andalusië.

Klik hier om onze familieprogramma brochure te zien

Het programma:

Volwassen cursussen: 4 uur les per dag (inclusief 15 minuten pauze) en 4 culturele activiteiten per week, overdag of in de avond. *1

+ Optie A: ¨Vol dagkamp¨: Kinderen zullen bij TECS zijn van 9:15 tot 20:00 uur, en er zal hen veel taalaanbod, sport en een volledig animatieprogramma verstrekt worden. *2
+ Optie B: ¨Half dagkamp¨: Zowel de kinderen als de ouders zullen lessen volgen van 9.15 tot 14.15 uur, waarna je je kinderen op kunt halen en kunt genieten van je vrije tijd. *3

* 1 Gezinnen kunnen hun kinderen hier naartoe meenemen, zolang ze de dynamiek van de activiteiten respecteren en er wordt begrepen dat de kinderen je eigen verantwoordelijkheid zijn tijdens deze activiteiten.
* 2 Afhankelijk van de leeftijd van het kind zullen dit lessen van 3 – 4 uur zijn. Gedurende alle andere tijd zal er op de kinderen worden gelet en spelletjes met hen worden gespeeld. Klassen kunnen worden gegeven in het Engels of Spaans voor kinderen. Alle lessen worden gegeven door docenten van wie één van deze talen de moedertaal is.
* 3 Zoals hierboven voor de klas. Lunch en een snack zijn inbegrepen. Kunstprojecten na de lunch en sporten om ongeveer 16:00 tot 20:00 uur. De kunstprojecten en sportieve activiteiten worden uitgevoerd in het Engels, maar de sociale taal van de kampeerders is Spaans aangezien de meeste kampeerders Spaanse sprekers zijn.

Wat is er nog meer inbegrepen?

  • Gratis wifi in de residentie en de school
  • Noodnummers
  • Alle klasmaterialen voor de volwassen cursussen en het kamp
  • Innovatieve leermethode

Klik hier om onze zomerkamp brochure te zien

Data 2016:

Alle programma´s hebben een 2 of 4 weekse cursus optie:

Startdatum (zondagen) Einddatum (zaterdagen) Startdatum (zondagen) Einddatum (zaterdagen)
3 juli 16 juli 31 juli 13 augustus
17 juli 30 juli 14 augustus 27 augustus

Prijzen:

ALLEEN de cursus
Alles voor 2 weken *0 Half dagkamp *1 Vol dagkamp *2
1 volwassene + 1 kind €799 €999
Extra prijs per volwassene of kind *5 €350 (volwassene) €425 (kind) €350 (volwassene) €575 (kind)
Extra volwassene zonder Spaanse cursus *6  –  –
Accommodatie in de Sparkville residentie
Tweepersoonskamer Ensuite *3 Tweepersoonskamer Premium*4
+ €300 (per kamer voor 1 volwassene + 1 kind) + €400 (per kamer voor 1 volwassene + 1 kind)
Voor een extra volwassene of kind, + €300 (volwassenen in 1 kamer, kinderen in een andere) Voor een extra volwassene of kind, + €400
(volwassenen in 1 kamer, kinderen in een andere)
Voor een extra volwassene of kind die GEEN cursus volgt + €75 *5 Voor een extra volwassene of kind die GEEN cursus volgt, + €100

* 0: Prijs combineert accommodatie, algemene Spaanse cursus + zomerkamp zoals hieronder.
* 1: Het halve dagkamp is van 9.15 tot 14.00 en omvat lessen voor 3 – 4 uur, afhankelijk van de leeftijd. Ook worden er spelletjes gespeeld onder begeleiding tot de ouders de kinderen op komen halen.
* 2: Een hele dag van 9.15 tot 20.00, inclusief lessen, lunch, snacks en kunst- en sportactiviteiten. Voor extra kosten: Arsenal voetbal, Super Cool (watersport), Padel (zoals tennis) kunnen worden uitbesteed. Het omvat ook toezicht totdat het kind opgehaald wordt en optionele sportwedstrijden op zondag.
* 3: Dit is als de ouder en het kind een kamer delen met 2 aparte bedden. Er zijn gemeenschappelijke faciliteiten beschikbaar in de residentie, waaronder toegang tot het dak en alle andere gemeenschappelijke ruimtes.
* 4: Premium kamers zijn voorzien van airconditioning, een kluis, eigen koelkast en een buitenraam.
* 5: Het is mogelijk om een kind of volwassene toe te voegen aan de kamer. Deze prijs geeft toegang tot alle faciliteiten en optionele deelname aan het culturele evenementen programma, maar bevat geen lessen. Als een gezin een kind of volwassene wilt toevoegen aan dezelfde kamer, dan valt dit onder de prijs voor een extra kind of volwassene.

Spanish Info Request Book Spanish Course Calculate Course Price
%d bloggers like this: