fbpx

Spanish Course Cultural Events

Leer meer dan alleen een taal

Bij Spark geloven we dat het leren van een taal meer is dan alleen naar de les gaan ‘s ochtends. Het leren van een taal is ook een persoonlijke ervaring, de mogelijkheid om andere mensen te  leren kennen, een kans om jezelf te verdiepen in een andere cultuur, persoonlijke ontwikkeling, en zoveel meer.  Daarom willen wij graag ons Sociale Activiteiten Programma benadrukken. Omdat we geloven dat dit een belangrijke rol speelt om jou Spark ervaring fantastisch te maken. Een om nooit te vergeten.

In ons Sociale Activiteiten Programma combineren we gevarieerde activiteiten die het voor studenten mogelijk maken om het meeste uit hun tijd hier te halen.  Door het combineren van culturele activiteiten, zoals het proeven van sherry of wijn, paarden shows, of de mogelijkheid om El Puerto te ontdekken door bijvoorbeeld het bezoeken van  de prachtige stranden of  een wandeling in de bergen te maken. Maar ook stadsbezoeken naar bijvoorbeeld Seville, Marrakesh of Granada.

De coordinator van ons Sociale Activiteiten Programma is een specifiek persoon die gaat over het organizeren en begeleiden van deze activiteiten. Zij zullen je aanmoedigen om zoveel mogelijk  Spaans te spreken tijdens deze activiteiten. Het Sociale Activiteiten Programma is voor alle studenten die beschikken over veel enthousiasme en oog voor detail.

Beneden is een voorbeeld van een Sociale Activiteiten Programma. Tijdens grote belangrijke evenementen zoals Feria en Carnival, bestaat er een speciaal activiteiten programma om de betrokkenheid van de student te vergroten bij deze belangrijke evenementen.

 

Middag Avond Taal regel
Aankomst
Zondag
Welkom drankje bij Spark Het verwelkomen van de nieuwe studenten
Maandag Strand activiteiten Spaanse Pub Quiz Night Spaans is leuk!
Dinsdag Filmavond in Sparkville Hey je hebt een pauze nodig!
Woensdag TOTAAL Spaanse avond. Leuk avond vermaak. Echt ALLEEN maar Spaans, of je laat je team vallen.
Donderdag Boottocht naar Cadiz Bowling avond. Je hebt een pauze nodig na gisteren!
Vrijdag Bodega tocht Spaans is leuk!
Zaterdag + ochtend: bezoek aan Sevilla Bezoek aan Sevilla Dit is tijd om te ontspannen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: