fbpx
Ondanks dat Spark zijn deuren in 2011 geopend heeft voor Spaans taal studenten, bestaat het onderwijsprogramma al langer via zijn educatieve partners TECS en El Centro Inglés.
TECS is onze educatieve partner in Engelse taal voor kinderen, tieners, volwassenen en bedrijven. Tecs is 15 jaar geleden opgericht en voorziet in een Engelse taal educatie van kwaliteit als Taal Centrum en in de organisatie van Taal Kampen. TECS was zo succesvol dat het snel uitgebreid werd en heeft inmiddels vier taal centra  in de provincie Cadiz: in El Puerto de Santa Maria, Cadiz and Jerez. TECS staat bekend in Spanje als een van de beste aanbieders van kwaliteit zomer programma´s en speciaal bekend vanwege zijn innovatieve manier van leren en TECS heeft nu zes verschillend taal kampen in Spanje, inclusief een nieuw kamp in Madrid. Daarnaast biedt TECS tieners en volwassenen taal en reis opties om Engels in verschillende landen, onder andere in de USA, Ierland en Groot Brittanie.  Spark en TECS zullen samen de optie van een taal zomer organiseren in de zomer van 2012. Ook bieden we onze agent partners de mogelijkheid om het aantal studenten te compenseren (we zenden studenten en zij zenden ons studenten) regelingen.  TECS heeft meer dan 10,000 studenten en meer dan 2,000 personeels leden sinds 1998.  Voor meer informatie zie de TECS website.
The English Centre is een tweetalige prive school voor basis, middelbaar en ‘bachillerato’ onderwijs in El Puerto de Santa Maria. Het is 40 jaar geleden opgericht en heeft sindsdien excelentie voorzien in het Engelse taalschool onderwijs. Momenteel staat het aan de top als beste prive school van Andalucie, en  in de top 30 prive scholen in Spanje (beoordeling gedaan door jaarlijks onderzoek op prive scholen door een nationale krant El Mundo).  Ook bekend onder de lokale bevolking als het aanzicht tot het brengen van Engels in het lokale gebied. Meer dan 30,000 studenten hebben de deuren gepasseerd van the English Centre over de afgelopen 40+ jaar.
Bezoek English centre website voor meer informatie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: