fbpx

Bars en Nachtleven

Na een lange dag van studeren en onder gedompeld te worden in de Spaanse taal en cultuur, heb je misschien zin om wat tijd te besteden aan de stad bij nacht. El Puerto de Santa Maria heeft verschillende populaire bars en een actief nachtleven, voor elk wat wilst: van tapas bars tot een drankje doen en een hapje eten in een van de grotere clubs waar je kan dansen tot in de vroege ochtend.

We geven je graag een meer gedetaileerde lijst van bars bij aankomst bij Spark, maar hier nog enkele favorieten van ons:

TK3 beach bar: een bar op het strand van El Manantial met een intiem Moorse sfeer. Je kan ervoor kiezen om binnen te zitten of je drankje mee naar buiten te nemen naar het strand en te genieten van het uitzicht. Dit is perfect om te combineren met een wandeling langs de 6 kms lange strand welke je in het centrum van de stad leidt.

Een wat meer alternatief, met erg goede live optredens en film avonden is El Barsito, een kleine bar met fantastische muziek om je dans moves op te oefenen.

Ga voor een drankje en een dansje (of bekijk de andere dansers) in een echt Moorse sfeer in El Reconquista, waar je verschillende “baaien” hebt met elk hun eigen speciale gevoel.

Milwaukee, een erg vriendelijke bar met optredens en wat meer alternatieve muziek.

Als je kiest voor een wat rustigere avond, dan is Blanco and Negro een perfecte plek met een fantastische collectie van kleine artiesten op hun muur, welke regelmatig veranderd wordt, darentegen zijn El niño perdido en Bar and Co de perfecte plekken om echt te gaan stappen tot in de vroege ochtend.

Klinkt het nachtleven van El Puerto goed, vind dan meer informatie op El Puerto de Santa Maria.  Ook als je vragen hebt, contact ons. En vergeet vooral niet te kijken bij Spaanse cursussen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: