fbpx

El Puerto de Santa Maria heeft vele prachtige stranden allen gelegen in de baai van Cadiz met elk hun eigen karakteristieken. Daaraan toegevoegd zijn er ook vele prachtige stranden in de omgeving die minder bezocht worden, maar niet minder indrukwekkend.

Dit zijn El Puerto´s 5 stranden:

Playa Puntilla

*Playa Puntilla ligt het dichts bij heb centrum van El Puerto de Santa Maria en heeft twee goede bars met veel tapas opties. Een perfecte locatie voor een strand dag met verfrissing binnen handbereik.

*Valdelagrana is het strand dichtst gelegen bij Cadiz en heeft een prachtig 6 km lang strand en een indrukwekkende promenade met vele bars, restaurants, ijs kraampjes en terrasjes.

Playa Muralla

*La Calita beach / Playa Muralla, ook bekend als het Puerto Sherry strand en is de kleinste van de 5. Maar ook degene met prettigste sfeer en is eigen een soort mini baai in El Puerto. Dit is de perfecte plek om naar toe te wandelen of fietsen op een zaterdag of zondagochtend om een koffie of lunch te nemen bij een van de restaurants op de klif net boven het strand met een fantastisch uitzicht over de baai van Puerto Sherry en de grotere baai van Cadiz.

El Manantial beach

* Playa El Manantial / Fuentebravia, dicht bij de Amerikaans basis in Rota, biedt een prachtig uitzicht over de ´open zee´en de basis, en het heeft ook een aantal goede bars en restaurants met tapas. Een goede plek om een tapa te nemen en te genieten van een prachtig uitzicht over de zee of te relaxen met een coctail in je hand kan bij TK3.

Las Redes beach

* Playa las Redes is waar je de meeste surfers van El Puerto kan vinden. Er is genoeg ruimte om te relaxen, zonnen, lezen of het strand af te struinen opzoek naar schelpen.

Bekijk deze mooie video van Puerto´s prachtige stranden of andere plekken van El Puerto in videos van El Puerto. Nu behoefte aan een Spaanse Taalreis?

Onze favoriete stranden in de omgeving van El Puerto houden in:

* Bolonia, een fantastisch afgelegen strand met helder blauw water, een grote zand duin en oude ruines net achter het strand.

* Playa de las tres piedras in Costa Ballena. Een strand dat compleet verdwijnt bij hoogwater, welke een perfect excuus geeft te stoppen bij de Caraibische bar  ‘Aljedrez’  voor lunch of een drankje.

* Conil, een prachtig klein plaatsje met een lang strand en vele kleine kraampjes waar je sieraden, sjalen, een djembe en veel meer!

Opzoek naar een relaxte maar ook educatieve vakantie, waarom combineer je de stranden van El Puerto met een Spaanse Cursus? Wil je meer informatie, twijfel niet om contact met ons op nemen via ons aanvraagformulier of via de chat room.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: