fbpx

Schoolreizen naar El Puerto de Santa Maria

Spanish for SchoolsContact us

Een fantastische en onvergetelijke tijd in Spanje

Spark Spaans is gevestigd in El Puerto de Santa Maria, een prachtige badplaats in het zuid westen van Spanje. Hier maakt de combinatie van een ontspannen en typische Andalusische levensstijl zonder de buitenlandse toeristen en Spark Spaans centrale locatie in de stad het een ideale locatie voor Spaanse schoolreizen. Enkele van El Puerto’s ideale eigenschappen voor schoolgroepen zijn:

  • De stad is klein en erg veilig, dit houdt in dat leraren wat dit betreft gemoedsrust hebben.School Groups excursions in El Puerto de Santa Maria
  • Onze gastgezinnen zijn allen gevestigd dichtbij het centrum en de Spark residentie, er hoeven dus geen busritten gemaakt te worden.
  • El Puerto heeft een rijke geschiedenis, de stad van de Sherry, de breedste arena voor stierengevechten en de plek waar Columbus afvaarde. Klik hier om de videos van El Puerto te bekijken.
  • Het geweldige klimaat en de spectaculaire stranden betekenen dat El Puerto de Santa Maria een geweldige plaats is gedurende het gehele jaar.
  • 95% van de gastgezinnen hebben kinderen die zitten op onze talenscholen of tweetalige school, dit geeft de gehele ervaring een extra familie gevoel.

Samengevat  is El Puerto de plek waar de Spaanse bevolking naartoe gaat voor vakantie

El Puerto de Santa Maria’s rijke cultuur en fantastische stranden zijn alom bekend in Andalusie en in geheel Spanje mede doordat hier voornamelijk Spaanse toeristen komen wat inhoudt dat er een authentieke Spaanse cultuur is waar studenten zich geheel in kunnen onderdompelen. Het gebrek aan buitenlandse toeristen betekent dat Engels niet erg bekend is en dit geeft de studenten de perfecte gelegenheid om hun Spaans direct te gebruiken.

Request Information

Perfect gelegen om het geweldige Andalusie te ontdekken

El Puerto is gelegen aan de baai van Cadiz, op korte afstand van enkele grote steden in Andalusie en dichtbij de Sierras, dit houdt in dat je een hoop prachtige keuzes hebt qua excursies en dat je nooit een hele lang reis hoeft te maken met de trein of de bus.

  • Hoe kom je in El Puerto? Slechts 20 minuten van het Jerez de la Frontera vliegveld, 1 uur en 15 min van Seville en 3 uur van Malaga. We hebben een ophaaldienst, dit wordt gedaan door een medewerker van Spark.
  • Slechts 20 minuten met het veer naar het prachtige boheemse Cadiz.
  • 1h 15m naar het prachtige Sevilla
  • 1 uur naar de magische pueblos blancos in de Sierra de Cadiz
  • Omgeven door schitterende vissersdorpjes, zoals Bolonia en Zahara de los Atunes, met prachtige witte zandstranden.

Wanneer je geinteresseerd bent en graag meer wil weten betreft het organiseren van een schoolreis naar El Puerto de Santa Maria, kan je direct contact met ons opnemen of vul het informatie formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Het is voor zeer geintresseerde scholen mogelijk langs te komen zodat je Spark en het prachtige El Puerto de Santa Maria zelf kan zien. Lees ook eens de referenties van andere scholen: schoolreizen.

Request InformationContact UsSpanish Course for Schools

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: