fbpx

Spaans en Feria

Leer Spaans in Spanje tijdens de Feria

El Puerto de Santa Maria heeft één van de meest bijzondere beurzen in Spanje, de Feria del Vino Fino. Een ongelooflijke feeststemming neemt de stad voor een week over, met een explosie Feria El Puertovan kleur, cultuur en traditie. Het beurzenseizoen is de perfecte tijd om de Spaanse taal en de cultuur te leren. Meestal wordt dit gevierd aan het einde van april of aan het begin van mei (check de data voor dit jaar hieronder) en staat volgepland met een fantastische line-up van evenementen. De straten zijn vol met allerlei artiesten en El Puerto wordt één grote dansvloer, waar de inwoners en toeristen Sevillanas dansen tot laat in de nacht, samen met flamenco artiesten, dansers en muzikanten. Andere evenementen die plaatsvinden zijn de lokaal opgeleide dansende paarden en de fascinerende sherry proeverij ervaringen die ervoor zorgen dat iedereen dit prachtige feest waardeert. En het beste van alles is dat Spark Spanish jou de kans biedt om Spaans te leren in El Puerto de Santa María voor een geweldige Spaanse talenvakantie!

Feria El PuertoOns Spaans en Feria pakket is een 2 weekse algemene Spaanse cursus, met 20 uur aan Spaanse lessen en 4 Spaanse culturele activiteiten die een sherry proeverij, tapas bij zonsondergang op het strand, Spaanse filmavonden en nog veel meer omvatten. Net als je accommodatie in onze huiselijke culturele residentie; Sparkville. De Spaans en Feria cursus zou onvolledig zijn zonder je de kans te bieden om het Sevillanas te leren. Bij deze cursus zitten 2 danslessen inbegrepen die gegeven zullen worden door een lokale Portuense (een inwoner van El Puerto), een Sevillanas expert. Tevens is een bezoek aan een Flamenco winkel inbegrepen, waar je de mogelijkheid hebt om een eigen flamenco jurk te kopen.

Kernaspecten

Data Voor 2015: De Spaanse en Feria cursus vindt plaats vanaf 3 mei t/m 16 mei. De Feria van El Puerto de Santa María is vanaf de avond van 6 mei t/m die van 11 mei. Om extra weken hiervoor of hierna te verblijven is mogelijk.
Inbegrepen activiteiten 1-2 Sevillanas danslessen inbegrepen, een bezoek aan een traditionele Flamenco winkel, Spark bijeenkomsten bij de Feria (eten en drinken zijn niet inbegrepen).
Spaanse lessen 2 weken algemene Spaanse cursus (20 uur per week)
Accommodatie 2 weken in de Sparkville van zondag tot zaterdag, tweepersoonskamer, upgrade naar een éénpersoonskamer en extra nachten zijn mogelijk, voor een klein bedrag.
Cultureel activiteiten programma 3-4 dagen per week, het meest gefocust rondom de Feria.
Extra´s Alle boeken
Prijs
€499 / 1 week €279
Spanish Info Request Chat with SparkSpanish Book Spanish Course
%d bloggers like this: