fbpx

Spaans voor 50-plussers

Spanishover50scourse

De Spaanse cursus voor 50-plussers is speciaal ontworpen voor mensen van boven de 50 jaar en is aangepast op hun leer- en culturele behoeften. Het is het perfecte Spaanse programma voor diegenen die willen deelnemen aan zowel de klas- als de culturele activiteiten met studenten van dezelfde leeftijd.

Kernaspecten

Klassen 15 per week, 30 lessen
Rooster 09.00-12.00, 15 min. pauze halverwege de les
Studenten per klas Maximaal 9, standaard 4-6
Niveaus*1 Alle niveaus, maar binnen 3 klassen
Data*2 24.05-06.06.15 en 25.10-07.11.15 speciale 50-plus cursussen
Minimale leeftijd 50
Culturele evenementen en excursies*3
8 culturele activiteiten plus 1 excursie in het weekend
Cursusprijs 369€
Prijzen met accommodatie*4 569€ voor een tweepersoonskamer in Spark, 669€ voor een éénpersoonskamer in Spark, 999€ verblijf in een 3-sterren hotel. 399€ voor degenen die geen Spaanse cursus willen bijwonen.
Belangrijke links Foto´s van de 50-plus cursus Cursus Catalogus
Spanish Info Request Book Spanish Course Chat with SparkSpanish

Spaanse Cursus voor 50-plussers: Beschrijving

Locatie: El Puerto de Santa Maria is een prachtige plek voor 50-plussers om Spaans te studeren en Spanje te verkennen. El Puerto is een authentieke Spaanse kustplaats, waar het normale Spaanse leven vrijwel niet beschadigd is door de impact van het internationale toerisme. Het is de perfecte plek om je veilig te voelen terwijl je de Spaanse cultuur en het dagelijkse leven meemaakt. De lokale bevolking is ongelooflijk gastvrij en het gebied rondom Cadiz is een verborgen parel die wacht om ontdekt te worden. Het is een perfecte locatie om te ontspannen, te genieten van het goede leven en Spaans te leren.

Spanish Course for over-50's

Het heeft kilometers aan prachtige witte zandstranden, dit samen met de kustlijn maakt het de ideale vakantiebestemming. Het is ook de thuisbasis van de Spaanse sherry, dus een bezoek aan de bodega´s (wijnkelders), terwijl je de wijn en het lekkere eten proeft, is een andere grote bijkomstigheid van de stad en de omgeving in het algemeen. Klik hier om video’s van de stad en de omgeving te zien.

Lessen en programma voor 50-plussers:

Onze 50-plus cursus is aangepast, zodat die het best past bij de leer-, culturele en sociale behoeften van de 50-plussers. De lessen beginnen eerder en zijn iets korter dan normaal: 09:00-12:00 (met een pauze van 15 minuten). Het culturele activiteiten programma, voor een voorbeeld zie onze 50-plus catalogus link, zit vol met interessante activiteiten met de nadruk op het ontdekken en verkennen van de omgeving en de binding van de groep. Elke 50-plus cursus heeft een speciale chaperonne die de groep begeleidt, en dient niet alleen als gids van de groep, maar ook als de Spaanse leraar en vriend.

 

Spanish for over 50s Catalogue

Accommodatie opties:

Onze Sparkville Residentie biedt een comfortabele  en vriendelijke omgeving voor iedereen die er verblijft en dit zorgt voor een fantastische sfeer onder alle bewoners, waaronder studenten en medewerkers. Het is gelegen boven de school, en op slechts 10 minuten loopafstand van het strand. Deze woning is dus een erg handige optie voor uw verblijf in El Puerto de Santa María. De residentie heeft zijn eigen faciliteiten, evenals een dakterras, tv-kamer, meerdere andere gemeenschappelijke ruimtes en gratis wifi. Een andere optie kan zijn om te verblijven in een 3-sterren hotel in de buurt van de school, waar we van tevoren speciale prijzen voor hebben afgesproken.

 I’ve been at Spark already three times now. And there is just one word in my mind: !!TOP!! (in many ways).
See you next time. For sure!

Frank van Egmond (Netherlands)

Lees hier meer cursus- en algemene beoordelingen.

Spanish Info Request Book Spanish Course Chat with SparkSpanish

*1: Meestal is dit het beginners, intermediate en geavanceerde niveau, maar dit is afhankelijk van het niveau van de studenten en kan dus veranderen.
*2: Onze algemene cursussen voor volwassenen zijn er het hele jaar, dus 50-plussers kunnen deze cursus natuurlijk ook volgen. De vermelde data zijn echt alleen voor 50-plussers.
*3: Dit zijn optionele activiteiten. De meeste, maar niet allen, van deze activiteiten brengen kosten met zich mee voor zaken als eten, drankjes, tickets en vervoer, welke niet inbegrepen zijn en worden betaald door de studenten.
*4: Bij de prijs inbegrepen: Spaanse lessen en alle benodigde boeken, accommodatie op basis vermeld, de organisatie van culturele activiteiten (geen kosten zoals vermeld in punt 3) en een chaperonne die de groep begeleidt tijdens de activiteiten. Alle kamers hebben een badkamer en gedeelde kamers zijn alleen beschikbaar voor gasten die samen komen en is per persoon. De hotelprijs kan worden onderworpen aan een kleine mate van variatie, afhankelijk van het moment van boeking. De prijs voor een partner of vriend die GEEN cursus volgt dekt accommodatie en deelname in de culturele activiteiten (geen kosten als punt 3) en is gebaseerd op het delen van een kamer. Er moet één persoon zijn die de cursus Spaans volgt. 

%d bloggers like this: