fbpx

Spaanse avondklassen in El Puerto

De avondklas is de perfecte cursus voor mensen die wonen in de omgeving en graag hun Spaans willen verbeteren op een beheersbaar tempo dat past bij hun dagelijkse verplichtingen. De lessen bestaan uit 1,5 uur les eenmaal per week, met de nadruk op de progressie van alle gebieden, maar voornamelijk het orale gedeelte. Studenten die de avondklas doen kunnen tevens ook meedoen aan de culturele activiteiten *1, die iedere week plaatsvinden. Dit betekent dat je, en de kans krijgt om je Spaans te oefenen en te verbeteren, en de omgeving en de ervaring om andere mensen te ontmoeten van de andere Spaanse cursussen. Dit alles voor maar €47,- per maand *2.

Spanish Info Request

Spaans in El Puerto: andere mogelijkheden voor lokale leerlingen

Een ander populair alternatief is het vormen van je eigen gesloten groep. Met de optie kun je er helemaal zelf voor kiezen hoe jouw lessen eruit zien, aangezien je over privé docent beschikt met je groep. Jouw docent kan een lesprogramma van de algemene Spaanse cursus volgen, of de les aanpassen op onderwerpen waar jij je graag op zou willen richten, dat is helemaal aan jou! Deze lessen kunnen worden gegeven op een tijd die jou het beste uitkomt, en omdat de prijs per uur is, kunnen de lessen gestopt worden als jij denkt dat het genoeg is, mits je dit natuurlijk wel van tevoren aangeeft. De gesloten groepen kunnen gevormd worden door 2 of 3 personen, maar grotere groepen zijn ook mogelijk op aanvraag. Dit kunnen de perfecte lessen zijn voor koppels, vrienden of bedrijven.

Nog een andere manier, is een privé docent voor jou alleen. Dit geeft je natuurlijk de maximale docent-student tijd, en is daarom ook een uitstekende optie voor iemand die graag snel zijn Spaans wilt verbeteren op alle gebieden. Ook kan dit een uitstekende toevoeging zijn voor diegenen die al de avondklas of de algemene cursus doen. Deze lessen kunnen tevens ook gestart en gestopt worden wanneer jij dit graag wilt.

Het is ook mogelijk voor vroegere, huidige of potentiële studenten om onze culturele evenementen elk moment bij te wonen *1.

Natuurlijk is de meeste volledige optie voor diegenen die er de tijd voor hebben, om onze 20-uurs intensieve algemene Spaanse cursus te volgen. Deze vindt het gehele jaar door plaats, in de ochtenden van maandag t/m vrijdag.

Twijfel niet om contact op te nemen met ons of kom even binnen lopen als je meer informatie nodig hebt, we staan je namelijk graag te woord. We zijn te vinden op 5-minuten loopafstand van het El Puerto stieren stadion en je kunt onze locatie zie via deze google maps link.

*1: de organisatie van de activiteitenn is gratis inbegrepen, maar de kosten voor de entree, eten, etc. moeten worden gedekt door de studenten zelf.
*2: de boeken zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Spanish Info Request Book Spanish Course Calculate Course Price
%d bloggers like this: