fbpx

Spaanse en Engelse Zomerkampen

языковой лагерь в испании


Zomerkampen
zijn een fantastische kans voor jonge leerlingen (6-18 jaar) om een nieuwe taal te leren of deze te verbeteren in een geheel andere omgeving die veel meer dan alleen lessen biedt. Onze Spaanse en Engelse zomerkampen bieden onze kampeerders veel taalaanbod, sportmogelijkheden, een compleet en zeer gewaardeerd avondprogramma, weekend excursies, educatieve projecten en veel mogelijkheden om vrienden met andere studenten van over de hele wereld te maken. Verder stelt het ze in staat om een positieve houding te ontwikkelen ten opzichte van de nieuwe taal. Wij streven ernaar om educatieve zomerkampen te creëren die verder gaan dan het taalonderwijs, maar we willen ook de focus leggen op  het creëren van onafhankelijkheid, sociale interactie en netheid.

Klik hier om ons zomerkamp fotoalbum te bekijken!

Wij opereren in zomerkampen in 6 verschillende thema´s in 4 verschillende locaties, 1 voor de Spaanse leerlingen en 5 voor de Engelse. Deze zomerkampen bieden de mogelijkheid om Spaans of Engels te leren in volledige onderdompeling. Elk kamp heeft zijn eigen leerstijl en een andere omgeving.

SPAANSE KAMPEN + JUNIOR PROGRAMMA

spanishlearningcamp

Internationaal Kamp: Gelegen in het prachtige El Puerto de Santa María aan de kust, is dit kamp de ultieme kampervaring voor leerlingen die Spaans willen leren, en dit te kunnen doen met kinderen van over de hele wereld. International Kamp vindt plaats op dezelfde locatie als onze Engelse kampen voor Spaanse kinderen – Familie en Go Kamp – wat betekent dat de camping een geweldige kans voor echte taaluitwisseling tussen de kampeerders biedt. Bij het internationaal kamp kun je een residentieel kampprogramma van het leren van Spaans mengen met sport, activiteiten en avondamusement. Als alternatief kun je wonen bij een Spaanse familie en het kamp bijwonen voor de lessen en sportactiviteiten, en de avond doorbrengen met de Spaanse familie. Een andere optie is om met je hele familie te komen, zie daarvoor de optie voor het familieprogramma.

Request Info BOOK NOW Live Chat Icon-small

ENGELSE JUNIOR KAMPENFamily camp logo

Familiekamp Gredos: Dit kamp is gelegen in een landelijk resort in de buurt van Madrid, met alle faciliteiten om te genieten van de natuur, avontuur en comfort! magic village logo

Little Village: Dit is het meest intensieve programma: 100% Engels, geen boeken, geen klaslokalen en geen grammatica; alleen gesprekken voeren en de praktijk om van te leren.little village logo

Magic Village: Dit kamp is vooral gericht op het oefenen van spreekvaardigheid door middel van educatieve en culturele projecten.Go Camp logo

Familie + Go Kamp: Het familie- en Go Kamp vindt plaats op dezelfde plek als het internationale kamp, wat betekent dat je de mogelijkheid hebt om je Engels te oefenen in de echte context. tecs college

TECS College: Een ervaring die verder gaat dan zomerkamp en de perfecte brug is voor tieners die binnenkort naar de universiteit gaan. Een levensveranderende ervaring!

Alle zomerkampen bieden:

 • Verblijf: in hutten, residentie, camping of landelijk hotel, afhankelijk van het kamp.
 • Alle maaltijden tijdens het kamp.
 • 24 uur toezicht.
 • Meestal 1 tot maximaal 6 medewerkers op het kamp, dit varieert per kamp.
 • Gekwalificeerde talendocenten.
 • Complete ondersteuning tijdens het kamp, inclusief 24-uurs noodnummer.
 • Unieke methodologieën, waaronder TOTAAL Engels (alleen het kamp dat 100% Engels garandeert), volledige onderdompeling in het Spaans en Engels.
 • Eén excursie buiten het kamp.
 • Intercamp wedstrijd (voor alle kampen exclusief het Go Kamp en het Familie Kamp Gredos)
 • Was service één keer per week.
 • Vervoer van en naar het kamp (exclusief de kosten voor sommige transfers).
 • Kamp t-shirts en tassen.
 • Ervaren, gedreven en zorgzaam team.
 • Niveau toetsen en analyses hiervan.

Bekijk online onze Spaanse en Engelse internationale kamp catalogus

Als je meer informatie wilt, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen of als u liever direct contact met ons heeft, neem dan een kijkje op onze contact pagina.

Video met alle 6 de zomerkampen:

Bedankt voor de zomerkampen video:

Request Info BOOK NOW Live Chat Icon-small
%d bloggers like this: