fbpx

Leer Spaans met comfort en gemak.

Het woongedeelte (verblijf) is op de 2e verdieping van het Spark Spaans Academie Complex (een gerenoveerd hotel) en dit is de aanbevolen accommodatie als je jouw Spaanse vaardigheden wilt verbeteren. Als je hier veblijft leer je de andere cursisten kennen, maar tegerlijkertijd heb je ook je gewenste privacy.

Er zijn 14 kamers (voor 1-2 personen), bijna allen hebben een aansluitende badkamer. Sparkville heeft een gezamelijke keuken en eethoek, welke ook dienst doet als een plek waar iedereen gezellig samenkomt wat bijdraagt aan de unieke Sparkville sfeer. Er zijn ook vele plekken om (gezamelijk of alleen) te ontspannen, zoals Plaza de las Americas (dit is een ruimte die je het gevoel geeft buiten te zijn, maar heeft een televisie en een glazen dak om je te beschermen tegen regen of zon).  Sparkville heeft ook een groot dakterras welke ideaal is voor barbecues, om te zonnen en om ‘s avonds drankjes te doen met andere studenten en/of medewerkers van Spark.

Sparkville Residence

De residentie beschikt over minimaal 1, sociale/culturele evenement coordinatoren, die eveneens wonen in Sparkville en die je kunnen helpen met eventuele problemen die er zijn. De sociale evenement coordinator leidt ook veel van de culturele evenementen zoals de mini excursies, de tapas avonden, salsa avonden of andere algemene bijeenkomsten op het Sparkville terrein. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het motiveren van de studenten om zoveel mogelijk Spaans te praten in de residentie.

De Sparkville residentie bevindt zich net buiten het centrum van El Puerto de Santa Maria en ligt dichtbij diverse voorzieningen zoals winkels, banken, het strand en de arena voor stierengevechten, uiteraard is het ook vlakbij het prachtige historische centrum van El Puerto.

Contact Cursus Spaans Spaans vor Volwassenen Prijzen Cursus Spaans

We hebben 6 kamer opties voor je om een keuze uit te maken. Zie onderstaand. Wanneer je er op klikt zie je meer informatie over de desbetreffende kamer.

Single room with shared toilet
Single room ensuite
single premium
Single Bedroom with Shared Bathroom
Single Ensuite
Single Ensuite Premium
Dit is een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer faciliteiten. Eenpersoonskamer met een eigen aansluitende badkamer. Eenpersoonskamer met een eigen aansluitende badkamer en airconditioning.
Double Ensuite Double Room Ensuite Cart triple room
Double Ensuite
Double Ensuite Premium
Multi-Shared Rooms
Tweepersoonskamer (kunnen twee losse bedden zijn die je eventueel uit elkaar kan schuiven) met een eigen aansluitende badkamer. Tweepersoonskamer (kunnen twee losse bedden zijn die je eventueel uit elkaar kan schuiven) met een eigen aansluitende badkamer en airconditioning. Eenpersoonsbedden in een gedeelde slaapkamer waar in totaal vier personen kunnen slapen. De badkamer deel je met je kamergenoten.
Contact Cursus Spaans Spaans vor Volwassenen Prijzen Cursus Spaans

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: