fbpx

Studeren en Werken

Als je op zoek bent naar een zeer betaalbare manier om Spaans in Spanje te leren, waarom zal je dan niet studeren met werken combineren bij Spark? Dit zal een geweldige manier zijn om waardevolle inzichten in het beroepsleven te krijgen en om je werkvaardigheden uit te breiden. Werken in Spanje geeft je daarnaast de kans om werkervaring op te doen in het buitenland en om je Spaans taal skills te verbeteren.  Al deze factoren dragen bij aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en het staat geweldig op je CV!

Bij Spark bieden we 3 mogelijkheden aan om het leren van Spaans te combineren met een onvergetelijke werkervaring:

work experience 3

Werkervaring met Spark

Als je geïnteresseerd bent in een betaalbare cursus Spaans, wordt dan ons nieuwe Spark Staflid. Wij zijn altijd op zoek naar individuele talenten, zoals onder andere in talen, designing, marketing of IT!

Demi Pair

Wordt een Demi-Pair

Het zijn van een Demi-Pair geeft je de mogelijkheid om te werken als een Au-Pair, maar met meer vrije tijd om je nog meer te focussen op de Spaanse taal. Klik hier om te bekijken hoe je een Demi-Pair kan worden met Spark!

Au pair

Wordt een Au-Pair

Als je geïnteresseerd bent in het worden van een Au-Pair, laat Spark je dan leiden door het gehele proces.  Spark zal je voorzien van een gastvrije lokale familie, samen met een Spaanse cursus welke speciaal gericht is op de wensen en behoeftes van een Au-Pair. Klik hier voor meer informatie.

Contact Cursus Spaans Inschrijven Cursus Spaans Prijzen Cursus Spaans

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: