fbpx

Een beetje van het pittige, geweldige El Puerto de Santa Maria is hier voor iedereen te zien. Realiseer je je nu waarom dit een top bestemming is voor de Spanjaarden om op vakantie te gaan?

De volgende video is van onze prachtige stranden, iets minder professioneel dan de eerste, maar niet minder plezierig om te bekijken!

Zie hier een video van El Puerto de Santa Maria welke je beelden laat zien van de gehele stad en zelfs het uitzicht over de 15 km lange kunstlijn van El Puerto.

Meer beelden van El Puerto´s prachtige stranden

El Puerto de Santa Maria`s prachtige Feria del Fino, zie ook onze pagina cultural events.

Dit is een video van de klassieke race tussen twee boten: El Hispania en El Tuiga, dit bestaat al meer dan 80 jaar. Deze race vindt plaats in Puerto Sherry in El Puerto de Santa Maria en duurt een week – El Semana Clasica!

Dit is een prachtige video van de Provincie Cadiz en laat zien hoe geweldig de provincie is. Van Cadiz zelf tot Jerez de la Frontera en natuurlijk El Puerto de Santa Maria!

Another great video of El Puerto de Santa Maria, made by the Andalusian tv programme “destino andalucia”.  The El Puerto part starts in minute 15.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: