fbpx

Jag har läst att Spark är del av ett utbildningsföretag, vad är det?

Spark är den spanska delen av ett utbildningsföretag bestående av: TECS, det engelska centret och Spark självt.  Det engelska centret är en privat tvåspråkig skola som har erbjudit högklassiga engelska utbildningar i mer än 40 år och är för närvarande rankad som den bästa privatskolan i Andalusien (enligt den årliga utredningen som görs om privatskolor av dagstidningen El Mundo).  TECS grundades för över 15 år sedan för att erbjuda högklassig engelsk- och spansk-språkundervisning både på Språkcentret och på sommarläger.  TECS blev så framgångsrikt att det utökade från 1 språkcenter till 4 och från 1 sommarläger till 6, 2011.  Det är känt i Spanien som en av de bästa leverantörerna av högklassiga sommarläger och det är speciellt känt för sin innovativa syn på lärande.  2010 grundades Spark för att ytterligare utöka spanskundervisningen som TECS tillhandahöll.  Spark pedagogiska målsättning har varit att återskapa sina samarbetspartners framgång.

Vilka för- och nackdelar finns det med att ingå i ett utbildningsföretag?

Vad gäller nackdelar kan vi i ärlighetensnamn inte komma på några. Även om Spark är del i ett utbildningsföretag så är det även ett självständigt företag, vilket innebär att det kan välja sin egen väg när det önskar för att tillhandahålla bästa möjliga Spanskaprogrammen. Vad gäller fördelar så finns det många; först av allt har Spark tagit del av samarbetsparternas material, erfarenheter och kunskaper och gjort det till sitt eget spanskaprogram. För det andra och viktigast, Spark kan använda sig av beprövade metoder som framgångsrikt använts av deras samarbetspartner. För det tredje, Spark kan ta del av de nya och innovativa idéer och den teknologiskautveckling som deras samarbetspartners utvecklar, precis som de kn dra nytta av det som utvecklas på Spark. Och slutligen, Spark, precis som alla dess samarbetspratners har en stabil ekonomiskgrund.

Tycker du om våra frågor och svar?  Varför inte titta mer på frågor och svar eller skicka in en ny fråga via vår support vilka vi gladeligen svarar på och lägger till på vår lista.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: