fbpx

“Ett team som levererar.”

Spark Spanish är ett ungt företag som drivs av ett erfaret, passionerat och dedikerat team.  Vi har all lång erfarenhet av språkundervisning inom flera områden, bland annat språkakademier, grundskolor och språkläger. Varje dag använder vi oss av vår erfarenhet och våra kunskaper för att ge våra elever möjligheten att  få en positiv språkupplevelse. Eleverna kommer märka  att vårt team är personligt och fullt av brightspark idéer, för att inte nämna det viktiga stödet när du behöver det!

Douglas Haines är General Manager på Spark, vilket innebär att hans uppgift är att hålla allt flytande bakom kulisserna. Han har varit inblandad i språkundervisning sedan han var 17 och i språk management sedan han var 22.  Han har 11 års erfarenhet av att driva höklassiga språkprogram för TECS, Sparks pedagogiska samarbetspartner, och bidrar med logistiks, administrativ och personalvårds kunskaper till Spark projektet, för att inte nämna en innovativ syn på språkinlärning. Hans stora passion är att ta fram det bästa hos sin personal vilket i sin tur inspirerar dem att ta fram det bästa hos sina elever. Han vet att varje individ kan lära sig ett språk, men endast om upplevelsen är belönande.

Viste du att

…Douglas har skapar två unika engelska metodikprogram.
…Douglas har en Magister i historia.
…Douglas gör inte en fluga förnär, han är känd för att rädda flugor ur folks ölglas…

Inge Hol

Inge Hol utbildningsansvarig och överser och förestår både Spanskalektioner och program. Hennes viktigaste uppgift är att se till att undervisningen håller en hög standard genom att förse sina lärare med de verktyg, den support och de innovativa ideer de behöver för att vara bra lärare.  Inge har bara varit inblandad i språkundervisning i 4 år, men tack vare hennes unika passion och förmåga att undervisa har hon snabbt avancerat genom industrin från roller som pedagogiskutvecklare och manager till utbildningsansvarig. Hennes huvudsakliga mål är att skapa en positiv lärmiljö och inspirera elever att ha samma passion för språkundervisning som hon har.

Visste du att

…Inge har två magister examina, en i neuropsykologi och en i medicinsk antropologi.

…Inge arbetade i en by på landsbygden i Peru där hon utvecklade sin passion för det spanskaspråket.

…Inge har “singular synchronous diaphragmatic flutter”, en ovanlig åkomma som gör att hon plötsligt och oväntat kan hicka (vanligtvis bara en gång). Vilket innebär att du kan höra Inge innan du ser henne.

Dávid Jimenez Randell är en av Sparks tre grundare och har är General Manager hos Sparks pedagogiska samarbetspartners TECS och El Centro Inglés.  Han bidrar med värdeful kunskap, råd och hjälp till de andra grundarna när detta behövs.  Han växte upp i familj med lärare, hans mamma var den enda kvinnan som grundade en privat engelskskola under Franco tiden i Spanien.  David har en unik passion för språk, vilket han har fört vidare till alla han arbetat med.

Visste du att…

…David har pilotlicens.

…David växte upp i en tvåspråkig familj med en walesisk mamma och en spanska pappa.

…David började i affärsvärlden med att sälja badkläder!

Lorenzo & IT department

Lorenzo Vigentini är IT-samordnare och webdesigner på Spark. Han ser till att IT systemen fungerar, kontrollerar informationsflöde och processer samt underhåller IT-infrastrukturen. Vi är glada att våra datorer och nätverk fungerar bra. Lorenzo har alltid haft en passion för teknologi och webdesign och han har ackumulerat en vid expertis inom flera områden, allt från digitalt skapande, webdesign, video produktion, DVD utveckling, e-learning, data mining och mycket mer! Han vet hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad med det senaste inom teknologin och han är ovärdelig då han ser till att Spark innovativt och konkurrenskraftigt i denna ständigt föränderliga värld.   Han är den stolte designerna av vår innovativa sprid ordet plattform vilket gör det möjligt för elever och andra intressenter att snabbt och enkelt dela med sig av Spark information.

Visste du att…

…  Lorenzo har en doktorexamen i psykologi

…  Lorenzo tycker om att köra bil och det är inte ovanligt att han heller väljer att köra 48 timmar genom halva Europa i snö, dimma och is för att träffa sin familj än att ta ett flyg.

… han bodde i Skottland under många år och det kan ta ett tag innan man förstår Lorenzo med sin ‘Scotalian‘ accent eller när han byter till computerese.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: