fbpx

Bij Spark weten we dat personeel dat gelooft in wat zij doen, verre weg de beste leraren zijn. Daarom zien wij onze medewerkers als de sleutel investeerders in ons Spark project. Dit houdt in dat we grote moeite doen om hen te sturen, voeden en hen te laten voldoen aan de beste kwaliteit van educatie en ondersteuning voor onze studenten mogelijk. Wanneer je kiest voor Spark, garandeert dat je kiest voor personeel die niet alleen geven om wat zij doen, maar ook oprecht geven om JOU.

Dit zijn de personeelsleden die werken bij Spark. Lees meer over hen door op hun naam te klikken.

Nico

Nicolás Argentato is een van onze Spark Spaanse leraren, verantwoordelijk voor de residence en betrokken bij het sociaal en culturele evenementen en activiteiten coordinator.

NeilNeil is de Engelse Coordinator, een van onze Engelse leraren en Sparkville verantwoordelijk.

AmeliaAmelia is ook een van onze Spaans leraren bij Spark, maar helpt ook op kantoor, staat de ouders en kinderen van de Engelse academie te woord, en regelt een aantal van de culturele evenementen en is ook Sparkville verantwoordelijk.

Iris

Iris is de Spark schoonmaakster welke verantwoordelijk is voor het schoonmaken van alle gemeenschappelijke   ruimtes en de residence. Ze komt orspronkelijk uit Panama, maar woont in El Puerto voor vele jaren nu!

Alle leraren zijn volledig gekwalificeerd in lesgeven Spaans en hebben ervaring in lesgeven in een buitenlandse taal. We kiezen onze leraren niet alleen op hun kwalificaties en ervaring, maar nog meer voor hun wilskracht om een dynamische en innovatieve lessen te geven die onze studenten inspireren. Op deze manier hopen we dat onze studente aangemoedigd worden door ons ‘grensverleggende boekje’ om samen met hun leraren, meer open te staan voor nieuwe ervaringen.

Bij onze Spark accommodatie hebben ook nog een cultureel coordinator die verantwoordelijk is voor het organiseren en begeleiden van de cultureel & avond activiteiten. Diegene houdt zich voornamelijk bezig met het helpen van studenten bij het leren en het verwerken van hun nieuwe ervaringen. Normaal gesproken is deze coordinator een van onze Spaans leraren en verantwoordelijk voor de residence. Ook zijn zij betrokken bij het creeren van een open en positieve atmosfeer in het Spark gebouw en zorgt ervoor dat iedereen zoveel mogelijk Spaans spreekt buiten de klas om.

weird Neil

Neil…

crazy Amelia

Amelia…

crazy Iris

Iris…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: