fbpx

Onze school

Onze school is in een mooi gebouw net buiten het centrum van El Puerto de Santa Maria, een prachtig stadje aan de kust in Andalucia. Het gebouw waar de academie gevestigd is was voorheen een hostal en dat maakt het voor ons nu mogelijk om onze academie volledig met onze “Sparkville” accommodatie optie te integreren. De school wordt op het moment gerenoveerd zodat we de best mogelijke service en faciliteiten aan onze studenten kunnen verlenen en dit betekent dat het gebouw er mooi nieuw en modern uit zal zien.

De academie is op de begane grond en heeft 7 klasslokalen voorzien van alle benodigdheden en het grootste deel  heeft tevens interactieve whiteboards voor extra ondersteuning van de leerervaring. Op de benedenvloer zullen verder ook een conference room, chill out area met een mooie licht koepel, banken en drank automaten, het Spark kantoor en de receptie te vinden zijn. Op de eerste verdieping zijn 13 slaapkamers,  inclusief 10 en suite, 2 gezamelijke keukenbloks, een gezamelijke eetruimte en een audiovisuele ruimte om (Spaanse) films en tv te kijken of om geen belangrijke voetbal wedstrijd te moeten missen! Er is ook toegang tot het dakterras van het gebouw voor verschillende sociale activiteiten, chill out en barbeques. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele gebouw voor al onze studenten en er zal ook een boeken uitwisseling en bibliotheek service zijn.

Onze school is aan de buitenrand van het centrum van El Puerto de Santa Maria, dicht bij veel verschillende voorzieningen:

Op 1 minuut loop afstand zijn:
* een grote supermarkt voor al je dagelijkse benodigdheden:
* een koffie, ijs, broodjes en ontbijt bar;
* een groentenwinkel voor verse groenten en fruit;
* een DVD winkel waar je Spaanse en internationale films kunt huren.

Op 2 minuten loop afstand:
* verschillende soorten winkels (schoenen, kleding, kantoor artikelen, sport en nog veel meer)
* banken
* opticien
* kappers etc.

Op 10 minuten loopafstand:
* het ‘Playa Puntilla’ strand;
* het active nachtleven van El Puerto met vele bars en restaurants;
* het locale zwembad;
* het politie station;
* Puerto’s stierenvechters arena, de breedste en een van de meest bekende van Spanje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: