fbpx
 
 

“Wij geloven in JOU. You educatie is onze passie”

We geloven in een heleboel dingen. Onze meest belangrijke zijn op deze pagina te lzen en leiden ons in alles wat we doen hier bij Spark. Lees zelf en zie of onze overtuigingen jou kunnen inspireren om deel uit te maken van onze Spark experience.

 

 
“Een taal leren is veel meer dan dat.”
 

Het leren van een taal gaat niet over het leren van grammatica regels en het stampen van vocabulaire. Het leren van een taal is het vinden van een nieuwe manier om jezelf te uiten, spelen met klanken, woorden, ideen om nieuwe zinnen te vormen en gedachten. Het gaat over een nieuwe ervaring, nieuwe mensen ontmoeten, een cultuur leren kennen, nieuwe gewoontes ontdekken, muziek, films, sociale interactie met mensen zoals jij of die compleet anders zijn dan jij. Een taal leren is een persoonlijk project, iets nieuws bereiken, uitdaging zoeken in dagelijkse dingens maar bovenal: leren en ontwikkelen als mens.

 

“Een taal leren gaat over grenzen verleggen.”

We hebben allemaal een ons sociaal en cultureel netwerk waar we deel uit maken, en we hebben allemaal ons eigen taalkundige identiteit. Het is vaak moeilijk om een nieuwe taal te leren omdat we te weinig mogelijkheden hebben om te taal te oefenen in de praktijk, spreken, luisteren of lezen bijvoorbeeld. Bij Spark geloven we dat een taal kan niet alleen geleerd worden in een klaslokaal. In plaats daarvan kan het leren plaatsvinden door grenzen te verleggen en je open te stellen voor nieuwe richtingen waar je het in de cursus geleerde in de praktijk kan oefenen. Dit is waarom we bij Spark het innovatieve heldere aanpak Spark leerboekje‘ hebben opgesteld, welke je de mogelijkheid geeft om je eigen leerproces richting te geven en makkelijk overzicht biedt in je prestaties, wat je motiveerd om de volgende stap te nemen.

 

 
“Iedereen kan een taal leren.”
 

We geloven dat iedereen een nieuwe taal kan leren, of je nu wel of geen talent hiervoor hebt, of je snel of langzaam leert, of je nu een denker of een doener bent, een grammatica dier of een laten-we-een-biertje-drinken-en-Spaans-spreken persoon bent, een logisch of emotionele leerling bent… Waarom? Omdat elke leerling zijn eigen sterktes, interesses en redenen heeft om een taal te leren. En precies omdat een taal leren ‘veel meer is dan dat’, iedereen kan voortbouwen op zijn eigen sterktes in onze programma´s.

 

“Een taal leren is een leuke ervaring.”

Een taal leren heeft de mogelijkheid om deuren te openen, en je de wereld te laten zien vanuit een nieuw perspectief. En geeft je meer inzicht in jezelf en anderen. Om dit te bereiken, moet het proces van een taal leren leuk zijn. Alleen hetgeen wat je echt leuk vindt geeft je de mogelijkheid om het meeste eruit te halen uit alle extra´s wat een taal leren te biedt. We geloven bij Spark dat je een leuke ervaring begint bij het eerste contact met ons tot het eind. Daarom geloven wij dat persoonlijke aandacht voor alle studenten, de grote waarde van passie in ons personeel, onze trots voor onze klassen, welke altijd interactief en leuk zijn en daarom stoppen we zoveel aandacht en details in ons sociaal en cultureel evenementen programma.

 

“Een taal leren is een belonende ervaring.”

Een taal leren geeft je de mogelijkheid om te leren, plezier te hebben, ontwikkelen, ontmoeten, spreken, luisteren, eten, lachen, waarnemen, denken… Oftewel: een ervaring dat je de mogelijkheid geeft om je persoonlijk en educatie te ontwikkelen en je het gevoel van trots te geven op hetgeen wat je bereikt hebt, de strubbelingen die je overwonnen hebt, en de sociale en persoonlijke prestaties onderweg.

Voor alle bovenstaande redenen, geloven we in wat we doen, geloven we in ons personeel, geloven we in onze Spaanse cursussen, geloven we in onze heldere aanpak en methodiek maar bovenal, geloven we in jou capaciteit om Spaans te leren. Vanuit daar onze slogan:

“Jou educatie, onze passie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: