fbpx

“Bij Spark beloven we niet dat je de beste leerervaring ooit hebben (dat kan alleen jij bepalen) maar we beloven wel dat we ons uiterste best doen je de beste ervaring te bezorgen voor je.”

 

 
We geven om wat we doen, we geven om onze studenten en we geven om ons programmas.

We hebben een passie voor wat we doen en geloven in een persoonlijke aanpak om het verschil te maken voor jou studeren, maar allerbelangrijkst om je algemene ervaring met ons zo goed mogelijk te maken. We streven ernaar een vriendelijke omgeving te creeren met een toegewijd, professioneel en getalenteerd team welke altijd tot je beschikking staan je te helpen met educatieve, persoonlijke en culturele behoeftes. We wegen feedback en meningen zwaar om zo onze service aan te passen, bij te stellen en te verbeteren om zo de perfecte balans van studeren, cultureel ontdekking en sociale interactie te ontwikkelen.

 

El Puerto de Santa Maria: een juweel om Spaans te leren

El Puerto de Santa Maria biedt een uitstekende combinatie van factoren voor een taal student: het heeft 5 geweldige stranden, vele levendige bars en restaurants, het is (met Jerez en Sanlucar) een van geboortesteden van de sherry, het heeft vele culturele plekken en vieringen en het is een populaire bestemming voor spaanse toerisme. Waarschijnlijk een van de meest interessante van alle, in tegenstelling tot nabij gelegen steden (Seville, Cadiz, Malaga), het is weinig beinvloed door Engels sprekend toerisme, wat inhoudt dat El Puerto de Santa Maria een goede plek is om Spaans te leren zonder teveel negatieve invloed op je taal ervaring van de Engelse taal. Desalniettemin, maak je geen zorgen want vanwege de geweldige kust locatie, er zijn alsnog genoeg (maar niet teveel) “internationale” als je een keer behoefte hebt aan ´thuis contact´.

 

We streven ernaar eerlijk en open te zijn over alle kanten van je taal studeer ervaring

We geloven dat je precies moet krijgen wat we zeggen dat je zult krijgen. Op deze website (vooral in FAQs en onze blog posts) vind je dat we een doordacht product leveren en dat we ernaar streven je van alle informatie te voorzien die je nodig hebt over ons en ons Spaanse cursussen en onze programmas. We geloven dat deze eerlijke en open aanpak de beste taal leer ervaring mogelijk levert, een die gericht is op dat wij ons best doen, in plaats van zeggen dat wij de beste zijn. Onze online Spark Assistenten zijn bereid al je vragen die je hebt te beantwoorden.

 

We combineren onze solide basis met onze passie voor innovatie

Onze ervaring in taal educatie door ons partnerschap met TECS en El Centro Inglés geeft ons een solide basis en voorziet ons met hoge standaarden die wij willen bereiken in educatie. Daaraan toe gevoegd is onze passie en een gevoel voor innovatie wat betekent dat we nooit stil zitten maar altijd opzoek zijn naar nieuwe wegen om Spark op de voorgrond te zetten van Spaanse educatieve programma´s. Spark combineert de voordelen van een grote organisatie door onze relatie met TECS (wat eigenlijk betekent ervaring en efficiente administratie) met het voordeel van een kleine organisatie (wat blijkt uit ons persoonlijke aanpak en de kleine details die we implementeren).

 

Sparkville residence: een goede plek om het meest uit je taal ervaring te halen

Sparkville‘, onze ter plaatse residence met 13 tweepersoons en pive slaapkamers bieden je de unieke mogelijkheid om je taal ervaring te delen in een huiselijke omgeving met andere studenten van over de hele wereld. Het voldoet aan al je behoeftes met een prachtig dakterras, keukenblok, gezamenlijke ruimte en een mini cinema, en niet te vergeten de luxe van je eigen internet toegang. Er is ook een residence verantwoordelijke welke helpt om je thuis te laten voelen, en te integreren met de andere studenten, maar ook de avond culturele evenementen om je gebruik van de Spaanse taal oon in de avond aan te moedigen. Dit is een van de belangrijkste doelen in ons Spaanse programma. We vinden studenten integratie en voldoening  net zo belangrijk als het studeren en elke student die bij zal ervaren dat Sparkville een speciale betrokken sfeer heeft.

Klik hier om meer informatie te krijgen over je opties van Spaanse Cursussen en hier om je vraag te stellen bij ons. Have you been sparked?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: