fbpx

“Een team dat levert.”

Spark Spaans is een jong bedrijf dat wordt gerund door een ervaren, gepassioneerd en toegewijd team.  Wij beschikken allemaal over veel ervaring in het lesgeven van talen in verschillende gebieden, inclusief talenscholen, basis- en middelaaronderwijs en talenkampen. Elke dag gebruiken wij onze ervaring en kennis om te zorgen dat onze studenten de kans krijgen om van hun talenstudie een waardevol avontuur te maken. Studenten ervaren ons team als persoonlijk, vol met goede ideeën en altijd bereidt een helpende hand te bieden.

Douglas Haines is de algemeen directeur van Spark, zijn voornaamste rol is om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt vanuit achter de schermen. Sinds zijn zeventiende is hij al betrokken bij taalonderwijs en sinds zijn tweeëntwintigste helpt hij met taalmanagement. Al elf jaar heeft hij ervaring met het verzorgen van talenprogramma’s van hoog niveau voor TECS, Spark’s partner in onderwijs. Zo brengt hij een rijkdom aan logistiek, administratief en manmanagement in het Spark project. Daarnaast beschikt hij over een vernieuwende kijk op het leren van talen. Zijn grootste passie is, om het beste uit zijn personeel te halen, wat hen weer inspireert om het beste uit hun studenten te halen. Hij gelooft dat iedereen het in zich heeft om zich een taal te leren en dat zij dat allen kunnen bereiken door een ervaring die beloont.

Wist je dat

…Douglas twee unieke Engelse methodologische programma’s heeft ontworpen.

…Douglas een master in geschiedenis heeft.

… het onmogelijk is voor Douglas om welk insect dan ook te doden en staat bekend om het feit dat hij vliegen red uit het bier van zijn vrienden.

Inge Hol

Inge Hol is de onderwijsdirecteur en houdt toezicht op zowel de Spaanse lessen en de programma’s. Haar belangrijkste rol is om het niveau van het onderwijs zo hoog mogelijk te houden. Ze weet dit te bereiken door haar docenten te voorzien van benodigdheden, ondersteuning en vernieuwende ideeën om te zorgen dat ze de best mogelijke docenten worden. Inge houdt zich pas sinds vijf jaar bezig met taalonderwijs, maar dankzij haar unieke passie en aanleg voor lesgeven heeft zij zich heel snel de rollen van zowel pedagogisch ontwikkelaar en manager als onderwijs directeur eigen gemaakt. Haar voornaamste zorg is het creëren van een positieve leeromgeving en het inspireren van studenten om dezelfde passie als zij te krijgen voor taalonderwijs.

Wist je dat

…Inge twee masters heeft, een in Neuropsychologie en een in Medische Antropologie.

…Inge gewerkt heeft in een landelijk dorpje in Peru waar zij haar passie voor de Spaanse taal ontwikkeld heeft.

…Inge lijdt aan “onwillekeurig synchronistische diafragmatische stotter”, een hele zeldzame aandoening die een plotselinge hik (meestel maar een) op willekeurige (soms erg onhandige) momenten veroorzaakt. Dit betekent dat je Inge al kan horen voordat je haar ziet.

Dávid Jimenez Randell is een van de drie stichters van Spark en de algemeen directeur van Sparks partner ‘TECS’ en ‘El Centro Inglés‘. Hij voorziet zijn co-oprichters van waardevol advies en assisteert hen waar nodig. Hij is opgegroeid in een familie van docenten, waarbij zijn moeder zelfs de unieke positie heeft verworven de enige vrouw te zijn die een Engelse privé  school heeft weten op te richten tijdens het Franco tijdperk in Spanje. David heeft altijd een passie gehad voor alles wat met het aanleren en lesgeven van talen te maken heeft. Tot nu toe heeft hij altijd deze liefde voor talen aan iedereen over weten te brengen die voor hem gewerkt heeft.

Wist je dat…

…David in het bezit is van een vliegbrevet.

…David is tweetalig opgevoed door een moeder uit Wales en een Spaanse vader.

…David begon in de zaken wereld met het verkopen van zwemkleding!

Lorenzo & IT department

Lorenzo Vigentini coördineert de IT en is de web designer van Spark. Hij harmoniseert de IT systemen, houdt controle over de informatie stromen en het in stand houden van de IT infrastructuur. Wij zijn heel erg blij dat onze computers en de websites goed werken. Desalniettemin, Lorenzo weet zo veel meer van technologie en web designer. Hij is een expert in digitaal design, video productie, DVD ontwikkeling, e-learning, data mining en nog veel meer!  Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hij is de centrale speler als het gaat om het innovatie en concurrentie die Spark nodig heeft binnen een continu veranderende wereld. Hij is de trotse bedenker van onze innovatieve spread the word platform, welke studenten en geïnteresseerden in staat stelt  om Spark informatie snel en gemakkelijk de delen.

Wist je dat…

…  Lorenzo een diploma in psychologie heeft.

…  Lorenzo houdt van auto rijden en het is niet ongebruikelijk voor hem om voor 48 uur dwars door europa te rijden door sneeuw, mist en ijs om zijn familie te kunnen zien, in plaats van vliegen.

… Lorenzo heeft heel lang in Schotland gewoond en daarom duurt het soms heel lang voordat je begrijpt wat hij zegt, door zijn schotitaliaans accent of wanneer hij overschakelt op computeriaans.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: