fbpx

Bij Spark geloven we in het vinden van jonge dynamische mensen, en hen de mogelijkheid te geven om zich verder professioneel te ontwikkelen. Met de mensen hier beneden omschreven,  werkten of werken we nog steeds nauw mee samen en zijn experts in hun eigen werkgebied. Om hun de waardering te geven voor hun initiatief, harde werk en resultaten, willen we graag hun namen en prestaties delen met jullie.

Wij bevelen aan…

 

Will Nunnally voor fotografie. Will heeft grotendeels van de fotos op onze website gemaakt. Hij heeft recentelijk ook gewerkt voor TECS zomer kampen, waar hij verantwoordelijk was voor het maken van de fotos en het creeren van verschillende videos. Will is ook betrokken bij het ontwikkelen van een fotocollectie voor in het Spark gebouw. Bezoek zijn  website om meer te lezen over Will en zijn werk van hoge kwaliteit.

Rosa Navarro Caño voor graphic design. Rosa is op dit moment bezig met het ontwikkelen van onze brochure en folders. Deze zullen wij uploaden zodra ze klaar zijn.  Rosa  houdt erg van het onwikkelen van lettertype designs en voorbeelden hiervan kunnen terug gevonden worden in onze brochure. Rosa zal ook meewerken in andere toekomstige design projecten.

Hostgator Bij Spark kiezen we zorgvuldig uit met wie we samenwerken, niet alleen door hun te beoordelen op wat ze doen en de service die ze bieden, maar ook op hun ethische waarden.  Om deze reden zijn we blij je voor te mogen stellen aan onze host provider, host gastor, als een innovatieve en betrouwbare kracht op hun gebied. Maar ook als een bedrijf  wat verantwoordelijkheid neemt als voorstander van groene energie.

 


 

WP Affiliate Platform WordPress Membership Plugin WP Shopping Cart Tools which make the admin a breeze!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: