fbpx

Algemene voorwaarden

Spark heeft in het belang van de consument haar inschrijvingsovereenkomsten en algemene voorwaarden niet alleen laten samenvallen met alle wettelijke eisen die nodig zijn volgens de Spaanse wet, maar ook aan een algemene gedragscode, welke opgesteld is door verschillende verenigingen en organisaties waar wij deel van uitmaken.

***Hoewel deze algemene voorwaarden vertaald zijn in verschillende talen, kunnen we alleen garanderen dat enkel de Engelse versie volledig up-to-date is.***

Betalingsvoorwaarden

 • Betalingen worden in alle gevallen alleen in € (euro’s) geaccepteerd.
 • Betalingsmogelijkheden voor volledige betaling:
  • Wij zijn de trotse eigenaren van onze eigen efficiënte en gebruiksvriendelijke webwinkel, www.brightsparkshop.com. Hier kunt u uw cursus en accommodatie selecteren en eventuele toevoegingen, om vervolgens eenvoudig te betalen via:
   • Visa of MasterCard, gebruikmakend van ons eigen beveiligde banksysteem (verzorgd door Servired).  Als onderdeel van ons “no hidden costs” beleid, zullen wij de bank commissies bestrijken als u via deze manier betaalt.
   • Gebruikmakend van Paypal, u zal dan wel ongeveer 4,5% extra moeten bijbetalen aan Paypal.
   • Door middel van overschrijving per bank. (Alle overschrijvingscommissies moeten hierbij betaald worden door de afzender in dit geval dus de student).
 • Als u hier de voorkeur aan geeft, is het mogelijk om 50% van de totale kosten vooraf te betalen, om uw boeking te garanderen, de overige 50% betaalt u dan 20 dagen voordat uw cursus begint. Wanneer u besluit hier gebruik van te maken, moet u echter wel vooraf contact met ons hierover opnemen en is het verplicht om ons te betalen per bankoverschrijving, gebruikmakend van de onderstaande informatie:
  • Spark adres: Calle de las Espadas 6, El Puerto de Santa Maria, 11500, Cadiz, España.
  • Bank adres: Spark Languages S.L., Bankinter, Centro de Gestion Jerez, C/ Porvera 3, 11403 Jerez de la Frontera, Cadiz, España.
  • IBAN (International Banking Account Number): ES34 0128 9478 1505 0000 0172
  • BIC (Bank Identification Code): BKBKESMM
  • Als afzender zijnde, zijn de studenten verantwoordelijk voor de overdrachtskosten.
   • Voor alle overschrijvingen, bent u verplicht om bij uw bank aan te geven dat u, als verzender, alle overdrachtskosten zal betalen. Anderzijds zal er €5 worden toegevoegd aan uw totale cursusbedrag.
   • Als de overdrachtskosten hoger waren dan de bovenstaand €5, zal Spark in de meeste gevallen de extra kosten vergoeden. Wanneer de kosten echter een stuk hoger zijn dan bovenstaand bedrag, zullen de studenten gevraagd worden om de extra kosten te betalen bij aankomst.
  • Als u een overschrijving verzendt zonder dit te verwerken via de webwinkel, zal u een overdrachtsverklaring moeten versturen naar info@sparklanguages.com.  Zorg er hierbij voor dat u duidelijk uw naam, cursustype, eventuele toevoegingen en cursusdata vermeldt op alle overschrijvingsformulieren.
  • Studenten die wensen te betalen in kleinere tranches dan bovenstaande, zullen dit moeten vermelden op hun inschrijvingsformulier. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden kunnen zijn.
 • Zodra een betaling is ontvangen, zullen we u binnen een werkweek een e-mail sturen om uw boeking te bevestigen. Betalingen zullen altijd uw cursus bij ons garanderen, hoewel uw accommodatie voorkeur zal afhangen van de beschikbaarheid hiervan. Dit zal echter niet snel tot problemen leiden, aangezien de boekingen meestal op tijd worden verwerkt. Wanneer u al eerder met ons contact heeft gehad over een boeking, zal de beschikbaarheid van de accommodatie meestal worden bevestigd, zo lang u dit echter binnen een redelijke termijn boekt.
  • In het geval dat uw accommodatie niet beschikbaar was tijdens de door u gekozen periode, zal Spark het volledige bedrag aan u terugbetalen als er geen alternatieve periode of accommodatie met u gevonden kan worden.
  • Als boekingen of betalingen zijn verzonden via een derde partij, zal terugbetaling onderworpen zijn aan de voorwaarden van deze organisatie en dus niet met die van Spark.
 • Alle prijzen zullen worden berekend tegen de tarieven en aanbiedingen, die op het moment van het boeken van de cursus opgesteld waren op onze website of wanneer u via een derde partij heeft betaald via de voorwaarden op het moment van de aankoop. Prijzen kunnen dus niet worden verhoogd dan wel verlaagd, als Spark besluit op een later moment besluit de prijzen te veranderen. Dit laatste is echter alleen het geval via advertenties van derde partijen, welke verantwoordelijk zijn voor hun eigen algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden voor studenten:

Algemene voorwaarden accommodatie:

 • Alle studenten die verblijven bij Spark moeten €50 borg betalen bij aankomst. Dit zal bij het vertrek weer worden teruggegeven, mits er geen schade aan de accommodatie is aangericht of als de sleutels niet worden teruggeven voor vertrek.
 • Studenten zijn volledig verantwoordelijk voor elke schade die is aangebracht aan ons gebouw of onze objecten/machines welke het gevolg is van misbruik of nalatigheid. Als het schadebedrag hoger is dan €50, zal de student het resterende bedrag moeten bijbetalen. Studenten zullen niet verantwoordelijk gehouden worden voor schade die het resultaat is van algemene slijtage, maar om er zeker van te zijn over wat er gebeurd in onze accommodatie worden studenten wel verplicht gesteld om enige schade zo snel mogelijk aan ons door te geven.
 • Studenten moeten zich er van bewust zijn dat bij alle Spark accommodaties (zoals bijvoorbeeld een gedeelde kamer bij een gastfamilie of in onze residentie) veel gedeeltes van de faciliteiten worden gedeeld. Hierdoor zal men dus respectvol om moeten gaan met zijn/haar medestudenten of gastfamilie. Studenten worden gevraagd om hun  gezonde verstand te gebruiken en zich te gedragen zoals zij thuis ook gewend zijn. Daarnaast zullen zij speciaal rekening moeten houden met het volgende:
  • Studenten moeten de gemeenschappelijke ruimtes onmiddellijk opruimen na gebruik. Dit betekent dat als je eten hebt gekookt in onze residentie dit meteen na je maaltijd moet afwassen.
  • Sparkville is een residentie en dus niet een hotel of hostel, wat betekent dat studenten zelf hun toiletartikelen, handdoeken etc. mee moeten nemen. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor hun eigen was (er is een gemeenschappelijke wasmachine beschikbaar). Beddengoed wordt verzorgd door Spark of door onze gastgezinnen. Studenten die langer verblijven dan een week, worden gevraagd om hun gebruikte lakens aan ons te geven, zodat zij 1x per week in het weekend een nieuwe set kunnen ontvangen.
 • Om er zeker van te zijn dat al onze studenten de nachtrust krijgen die zij wensen, zal u gevraagd worden om vanaf 24:00 uur stil te zijn tijdens het gebruik van onze gemeenschappelijke ruimtes.
 • Sparkville heeft haar eigen dakterras dat zowel overdag als in de avond gebruikt kan worden door onze studenten. Na 24:00 zal gevraagd worden om stil te zijn, daar Spark wenst respectvol om te gaan met haar buren.
 • Spark heeft gratis wifi in de Sparkville residentie (dit is niet beschikbaar bij onze gastfamilies, het gebruik van wifi is hier afhankelijk van het gastgezin). Hoewel het ongebruikelijk  is dat er vertragingen zijn in deze verbinding, is Spark niet verantwoordelijk voor enige onderbrekingen.
 • In de Sparkville residentie zijn de kamers boven, terwijl de klaslokalen en gemeenschappelijke ruimtes beneden zijn. Toegang tot de klaslokalen en kantoorruimtes buiten de lestijden om is toegestaan wanneer er nog mensen aan het werk zijn in het kantoor of achter de receptie, men moet er echter rekening mee houden dat andere lessen kunnen plaatsvinden (Spark runt namelijk zowel een Spaanse academie als ook een Engelse academie voor kinderen, welke plaatsvindt in de middag/avond).  Wanneer het kantoor gesloten is, zal een gedeelte van de begane grond op slot gedaan worden en het alarm zal aangezet worden.
 • Meerdere tv-kanalen zijn beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimte via ons online home cinema system. Maak hierbij aub gebruik van de handleidingen welke geplaatst zijn op de muur.
 • Uw verblijf zal vanaf de zondag voor de start van uw cursus beginnen en de vrijdagavond na uw laatste lesdag worden beëindigd. Het is echter mogelijk om de zaterdag bij te boeken voor een zeer aantrekkelijke prijs.
 • Gasten of studenten zijn alleen toegestaan in de Sparkville residentie, wanneer zij samen met een Sparkville student zijn. Ook onze gasten worden verplicht zich te gedragen volgens de bovenstaande regels. Het is niet toegestaan voor gasten om te overnachten in een studentenkamer, tenzij hij/zij hiervoor toestemming heeft gehad van de Spark directie. De standaard prijs per nacht zal dan in rekening worden gebracht.
 • Spark is niet verantwoordelijk voor elk eigendom van een student dat verloren is in de Sparkville residentie of in een van onze klaslokalen. Daarnaast moeten studenten er rekening mee houden dat onze verzekering geen eigendommen van studenten verzekert.

Ophaal- en wegbrengservice algemene voorwaarden

 • Gratis transfers naar het treinstation van El Puerto de Santa Maria en naar het vliegveld van Jerez, zijn op elk moment van de aankomstdag (de zondag voor de start van uw cursus) beschikbaar, wanneer u deze minimaal 1 week van tevoren boekt. Er kunnen enkele wachttijden ontstaan, bijvoorbeeld wanneer de chauffeur eerst een transfer naar Jerez had en vervolgens meteen naar El Puerto moet. Ook kan het voorkomen dat de studenten samen met de chauffeur moeten wachten op de aankomst van een andere student, dit zal echter van korte duur zijn. Het telefoonnummer van onze chauffeur is: +34 672 142 922.  Let er alstublieft op dat deze telefoon alleen bemand zal zijn op aankomstdagen. Dit nummer kan alleen gebeld worden om eventuele onvermijdelijke vertragingen door te geven of wanneer er een probleem ontstaat met het vinden van de juiste locatie. Houdt er daarnaast rekening mee dat onze chauffeur de telefoon niet zal opnemen wanneer hij aan het rijden is. Hierdoor kan het dus handig zijn om op een later moment terug te bellen.
 • Gratis transfers terug naar het vliegveld zijn ook mogelijk, maar alleen op de zondag nadat uw cursus is afgelopen en dus niet op de vrijdag of zaterdag.

Algemene voorwaarden tijdens de lessen

 • Wij hebben bij Spark een syllabus met 6 niveaus overeenkomstig met het Common European Framework.  Op piekmomenten zal er voor alle 6 de niveaus les gegeven worden, maar op minder drukke momenten zal er altijd voor 3 niveaus les gegeven worden. Een student zal dan ook nooit bij een niveau ingedeeld worden dat te hoog of te laag voor hem/haar is. Er zullen nooit meer dan 8 studenten in één klas zitten.
 • Als onderdeel zijnde van ons “no hidden costs” beleid, zullen er geen aanvullende bedragen worden gevraagd, uitgezonderd de €25 registratiekosten, welke dienen voor de aankoop van de lesboeken. Alle studenten zullen een lesboek krijgen, zo ook voor een cursus van 1 week. Daarnaast zullen de studenten die tijdens de cursus een hoger niveau bereiken gratis een nieuw boek krijgen (houdt er hierbij alstublieft rekening mee dat vrijwel elke andere Spaanse taalschool de studieboeken in rekening brengt bij de student). Ook is het bij ons mogelijk om je studieboeken na gebruik aan ons terug te verkopen voor €5. Deze studieboeken zullen dan natuurlijk wel nog in een perfecte staat moeten verkeren, er mag dan ook niet in geschreven zijn.
  • Alle studenten zullen dus een cursusboek krijgen welke in een perfecte conditie verkeerd. Het kan echter wel voorkomen dat dit boek eerder is gebruikt door een andere student.
 • Spark neemt het geven van de Spaanse lessen erg serieus en vraagt haar studenten dan ook om hier rekening mee te houden. Om deze reden vragen we dan ook onze studenten om deze reden vragen we dan ook aan onze studenten om een houding aan te nemen dat het volgen van de lessen niet optioneel is, maar een verplichting. Het missen van de lessen zal namelijk een groot effect hebben op het leren van de taal en hierdoor ook op het plezier tijdens uw verblijf.

Algemene voorwaarden Cultural Events Programme 

 • Er worden minimaal 5 events per week georganiseerd.
 • Er zal altijd minimaal 1 Spark medewerker aanwezig bij elke culturele activiteit, dit zullen er echter meestal meerdere aanwezig zijn. Om sociale redenen hebben wij ervoor gekozen om de groepen niet in te delen op niveau.
 • Sommige activiteiten zullen volledig in het Spaans gedaan worden, terwijl er voor andere activiteiten de mogelijkheid is voor studenten om een andere taal te spreken. Hier hebben wij bewust voor gekozen, omdat de student dan zowel meer kennis krijgt van de Spaanse cultuur, terwijl dit ondertussen bij zal dragen aan het verbeteren van het Spaans. Bovendien zullen de studenten elkaar beter leren kennen, wat zal bijdragen aan een unieke Spark ervaring.
 • Het vervoer voor het culturele programma zal verzorgd worden door Spark wanneer dit mogelijk is met onze eigen Spark personenbus. Treinkaartjes zullen dan ook niet vergoed worden door Spark.
 • Spark zal alle culturele activiteiten organiseren en zorgen voor de benodigde materialen. Daarnaast zal Spark de kosten dekken die een vast onderdeel zijn van de activiteit. Spark is echter niet verantwoordelijk voor de uitgaven aan bijvoorbeeld eten en drinken of entreetickets, welke de verantwoordelijkheid zijn van de student. Studenten zullen vooraf gewaarschuwd worden voor eventuele extra kosten die een culturele activiteit met zich mee kan brengen en aanwezigheid tijdens onze culturele activiteiten is optioneel.
 • Het bijwonen van onze culturele activiteiten is volledig optioneel. Studenten zijn vrij om mee te doen aan de activiteiten die zij leuk vinden. Het kan bij sommige evenementen voorkomen dat participatie vooraf moet worden aangegeven.
 • Bij aankomst zal het culturele activiteiten programma voor de komende week aan de studenten gegeven worden en deze zal ook worden opgehangen op het prikbord in de receptie.

Algemene voorwaarden van onze excursies:

 • Al onze excursies worden geleid door een derde partij en dus niet door Spark zelf.
 • De ¨night horse ride¨ zal ongeveer 1 uur duren (dit kan ook iets korter zijn) en zal plaatsvinden langs het strand. Er is geen paardrijd ervaring voor vereist en zal gedurende het hele jaar door plaatsvinden.
 • SuperCool is beschikbaar van juni tot en met half september en zal ongeveer 4 uur duren. De activiteiten die een student hierbij kan doen zijn: kayaken, catamaran (zeilen), windsurfen en paddle surfing.
 • De cursussen zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en van de studentenaantallen. In het geval van annulering, waarbij onvoldoende studenten zich hebben opgegeven voor deze activiteit, zullen studenten het volledige bedrag terugkrijgen (eventuele lage administratiekosten en overschrijvingskosten uitgezonderd). In het geval van slechte weersomstandigheden, zal het volledig bedrag teruggegeven worden wanneer de cursus vooraf geannuleerd was. Als de activiteit geannuleerd wordt, terwijl deze al begonnen is, is het niet meer mogelijk om een volledig bedrag terug te krijgen, de leverancier zal dan andere activiteiten aanbieden.
  • Voor sommige activiteiten geldt een gelimiteerd aantal studenten.
  • Niet alle activiteiten vinden het gehele jaar door plaats. Kijk alstublieft op onze website voor meer informatie.
 • Vervoer van en naar de activiteiten zal verzorgd worden door Spark zonder extra kosten. Het kan voorkomen dat het aantal zitplaatsen in onze personenbus het aantal studenten kan beperken.  Wanneer dit het geval is bevelen wij dan ook aan om u op tijd aan te melden voor de gewenste activiteit.
 • Wanneer u geïnteresseerd bent in tennis, zeilen of golf programma´s, neem dan alstublieft contact met ons op over de hoeveelheid uren waarin u geïnteresseerd bent en in welk type van de cursus (bv. alleen het meedoen aan de activiteit of ook het hebben van lessen hierin). Vervolgens zullen wij contact opnemen met onze leveranciers en daarna zo snel mogelijk weer contact met u opnemen.
 • De exacte data van de activiteit zal bij uw aankomst worden medegedeeld, maar deze zullen altijd in de middag op werkdagen plaatsvinden.
 • Het dansprogramma zal een mix zijn tussen veel voorkomende Spaanse en Latijns Amerikaanse dansen en zal gedurende 2 uur per dag zijn. De dansprogramma´s zijn alleen mogelijk voor 1 week of langer. De lessen zullen ´s middags plaatsvinden in de Spark residentie en zullen gegeven worden door een professionele dans instructeur. Het is ook mogelijk voor studenten om je aan te melden voor alleen één type dans de gehele week, maar zal dit ruim van tevoren moeten aangeven.

Annulerings voorwaarden voor de student:

 • Wanneer een annulering minimaal 20 dagen van tevoren is ingediend, zal Spark de student het bedrag volledig vergoeden, minus het registratiebedrag en eventuele commissies. Als de student zijn/haar cursus geboekt heeft via een derde partij zal de vergoeding afhangen van de algemene voorwaarden van deze partij en dus niet van de onze.
 • Als de annulering niet meer dan 20 dagen van tevoren is aangegeven, zal de student verplicht zijn om voor twee weken cursus te betalen plus de gekozen accommodatie. De reden hiervoor is dat het goed mogelijk is dat een andere student hierdoor geen plaats heeft kunnen krijgen.
 • Studenten die begonnen zijn met een cursus, maar deze niet hebben beëindigd zullen hierin niet worden vergoed.
 • Accommodatie kan minimaal 2 weken van tevoren worden geannuleerd. De school zal het uitstaande bedrag vergoeden dat niet gebruikt is, minus 15% administratiekosten (houdt er hierbij alstublieft rekening mee dat wij de huur van een flat van tevoren moeten vastleggen, wat dus kosten met zich mee zal brengen).
 • Spark kan studenten die niet kunnen opdagen voor hun cursus niet voorzien van een vergoeding. Dit geldt ook voor oorzaken waar de student niets aan kan doen, zoals bijvoorbeeld annuleringen van vluchten of klimatologische omstandigheden. Men zal in dit gevalt zelf contact moeten opnemen met zijn of haar verzekering voor een eventuele dekking van de schade.

Annulerings voorwaarden van Spark:

 • Spark behoudt zich het recht om een cursus of service gedeeltelijk aan te passen of om deze gedeeltelijk of geheel te annuleren. In deze zeer onwaarschijnlijke omstandigheid zal Spark garanderen om de klant onmiddellijk te informeren en haar een volledige vergoeding aan te bieden. Het annuleren van een cursus zal zeer onwaarschijnlijk zijn, maar mogelijke redenen voor de annulering of aanpassing van een programma zouden kunnen zijn:
  • Een aantal studenten, waarvan wij vinden dat dit te laag is om een goede cursus aan te bieden.
  • Weersomstandigheden of andere oorzaken buiten onze invloed.

Algemene voorwaarden:

 • Hoewel het zeer onwaarschijnlijk is, moeten studenten zich ervan bewust zijn dat iedere aanpassing in de Spaanse wet of die van een derde partij (welke ons voorziet van een service) onze algemene voorwaarden, zoals die hier vermeld staan, zou kunnen aanpassen. In dit geval zouden we de studenten hier onmiddellijk van op de hoogte stellen en als er significante verschillen waren zullen we de door de student gemaakte kosten vergoeden. Zoals reeds vermeld zal dit echter zeer onwaarschijnlijk zijn.
 • Bankkosten gemaakt door de student zullen nooit worden vergoed.
 • Studenten moeten er rekening mee houden dat er ook additionele ¨common sense¨ algemene voorwaarden zijn, die op alle bovenstaande gevallen van toepassing zijn. Vooral onderwerpen als de accommodatie en klaslokalen moeten behandeld worden als studenten ook zouden doen in hun eigen omgeving.
 • Studenten hebben de verplichting om:
  • Betalingen te voldoen volgens de aangegeven voorwaarden of volgens een andere overeengekomen mogelijkheid.
 • Bij onze volwassenen programma´s is Spark niet verantwoordelijk voor het toezicht op de studenten in hun vrije tijd. Daarnaast zijn wij ook niet volgens de wet verantwoordelijk voor het voorzien van onze studenten van (wettelijke of medische) hulp. Wij zullen echter ons best doen om onze studenten in alle gevallen zo goed mogelijk te helpen.
 • Spark is niet verantwoordelijk voor het aanbieden van een medische verzekering voor studenten. Dit is de volledige verantwoordelijkheid van de student. Studenten vanuit de Europese Unie zullen echter gedekt worden bij gemeenschappelijke overeenkomsten, de studenten zullen dit echter zelf moeten nakijken en de relevante documenten met zich mee moeten nemen. We adviseren niet-EU studenten om hun medische verzekeringen/polissen mee te nemen naar Spanje. In sommige landen kan dit verplicht zijn om in aanmerking te komen voor een visa.
 • Spark is niet verantwoordelijk voor het regelen van visa´s voor studenten die naar Spanje willen komen, dit is hun eigen verantwoordelijkheid. Spark zal desgevraagd stukken op kunnen sturen waarop vermeld staat dat de student bij ons studeert en verblijft.
 • Studenten afkomstig vanuit de EU hebben geen visa nodig om Spanje binnen te komen.
 • Landen die horen bij het Schengen verdrag hebben in de meeste gevallen geen visa nodig of kunnen hier gemakkelijk aan komen. Het Shengen verdrag verplicht studenten meestal om een terugvlucht al geboekt te hebben voordat de student Spanje heeft betreden. Neem alstublieft contact op met uw ambassade voor specifiekere informatie.
 • In het algemeen heeft Spanje zeer goede verdragen met de meeste landen en het verkrijgen van een visa is dan ook vrij gemakkelijk.
 • Studenten hebben de verantwoordelijkheid om:
  • Alle benodigde documenten voor het mogelijk maken van cursus door te sturen naar Spark. Dit kan zijn de Spaanse niveau test, kopieën van paspoorten en/of visa´s in sommige gevallen.
  • Gehoor te geven aan de Spaanse wetten en gewoonten en zich hier aan aan te passen.
  • Spark te informeren over eventuele medische kwesties, waar Spark rekening zou mee moeten kunnen houden bij het veilig runnen van de cursussen.
  • De student accepteert dat Spark zich het recht behoudt om foto´s of video´s van hen te gebruiken als marketing materiaal. Ook behouden we ons het recht om fotografisch materiaal te gebruiken dat door een student is upgeload naar ons eigen web of sociale media.

Data Protection Information

 • Overeenkomstig met de wet L.O. 15/1999 voor de individuele bescherming van data, herinnert Spark Languages S.L. de gebruiker van deze website eraan, dat persoonlijke data kan worden toegevoegd aan onze database, tenzij dit door u anders is aangegeven. Wanneer u een formulier heeft ingevuld staat u Spark toe om eventueel in de toekomst contact met u op te nemen over nieuwe aanbiedingen en/of over nieuwe informatie van onze cursussen. Overeenkomstig de wet “Ley Orgánica 15/1999” kan de individu ervoor kiezen om zich ten allen tijde uit onze mailing list te verwijderen door toegang te krijgen tot het account via mailchimp of door contact met ons op te nemen via Spark Languages S.L.

Cookies

 • Onze website maakt, net als vrijwel alle andere websites, gebruik van ‘Cookies’. Cookies zijn kleine bestanden met informatie welke een website naar het ¨cookie¨ bestand op de hard disk van uw computer stuurt. Cookies staan gebruikers toe om over een website te navigeren en om (waar nodig) past de website zich zo aan dat het in de behoeftes voorziet van de gebruiker en ons helpt om de gebruikers ervaring te verbeteren. Zonder het gebruik van cookies kunnen wij u niet garanderen dat onze website wordt weergeven op de manier dat wij zouden willen dat het wordt weergegeven.
 • Onze website cookies verzamelen geen persoonlijke identificeerbare informatie en er wordt geen informatie doorgegeven aan derde partijen.
  Enkele onderdelen van onze website waar wij cookies voor gebruiken zijn:
  * In onze online shopping cart: om u te beschermen en om frauduleuze activiteiten te weren. Wanneer u het gebruik van cookies niet toestaat zal u onze shopping cart niet kunnen gebruiken.
  * In onze online formulieren: wanneer u het gebruik van cookies niet toestaat, kunt u geen contact met ons opnemen via onze formulieren, noch in aanmerking komen voor een product of dienst van ons.
  * Op onze website in het algemeen: om de gebruikerservaring van onze website te verbeteren trekken wij na hoe u bij onze site terecht bent gekomen en welke pagina´s u bekijkt. Via deze manier kunnen we analyseren hoe de gebruikers gebruik maken van onze website en kunnen we het verkeer naar onze website monitoren en managen.
  * Cookies op onze website staan ons daarnaast toe om meer inzicht te krijgen in onze advertentie campagnes, zodat wij onze promoties en aanbiedingen in de toekomst kunnen verbeteren.
 • The Spark websites gebruikt twee soorten cookies:
  * session cookies: dit zijn tijdelijke cookies, welke alleen bestaan tijdens de periode waarop u onze site betreed en wanneer u uw browser weer afsluit. Deze soort cookies zorgen ervoor dat de Spark websites onthouden wat u heeft gekozen op de vorige pagina, zodat u deze pagina niet nog eens hoeft in te vullen.
  * persistent cookies: dit zijn cookies welke op uw apparaat blijven nadat u onze website heeft afgesloten. Deze cookies helpen ons om u te identificeren als unieke bezoeker. De tijd waarop deze cookie op uw apparaat zal blijven, zal afhangen van het soort cookie. Op onze website bevatten deze cookies geen persoonlijke informatie en kunnen deze niet gebruikt worden om u te identificeren.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: