fbpx

Ik heb een vraag, wat is de beste manier van inchecken?

Er zijn 4 mogelijkheden:

  • Via online chatroom welke toegankelijk is door “livezilla” icon aan de rechter kant van elke pagina op de website. Hier kan je gratis tekst chatten met een van onze Spark mensen. Als we  “online” zijn (op werkdagen van 09.30-20.30) zie je dat de online icon knipperd.
  • Via skype: klik op de skype icon beneden livezilla en we kunnen gratis online chatten voor zolang als je wilt of nodig hebt.
  • Via de telefoon: je kan ons bellen tijden bovestaande tijden op 0034956003300 en je kan ook om een terug bel mogelijkheid vragen via het formulier beneden. Bij voorkeur doen we dit dan via skype.
  • Via het informatieformulier: informatie aanvragen Je krijgt dan antwoord via een email, chat of via skype. Afhankelijk van de vraag en jou vookeur.

Ik wil een cursus boeken, hoe doe ik dat?

Vul het inschrijvingsformulier in op onze inschrijvings pagina, daar kan je ook meer informatie en instructies vinden.

Waarom moet ik inschrijfgeld betalen, en waar is dit voor?

Het inschrijvingsgeld is hoort bij elke Spaanse taalcursus. In Sparks geval, houdt het inschrijvingsgeld het volgende in:

– ALLE Spaanse boeken en ander materiaal wat nodig is in de klas (belangrijke vermelding daarbij is dat meeste bedrijven dit niet toepassen in hun registratie, of alleen het eerste boek dat gebruikt wordt)
– Spark brochure en notebook.
– Sparkfax (welke je korting geeft in de nabije omgeving) en geeft je korting op programma´s voor vrienden.
– Verscheidene administratie kosten.

Inschrijvingsgeld is EENMALIG.

Ik ben een agent en geinteresseerd in samenwerken met Spark, wat moet ik doen?

We waarderen het als iedereen die geinteresseerd is in een samenwerking met ons, het informatie formulier invult, en de opties “agent” of “samenwerking” aantikt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: