fbpx

Opmerkingen prijzen

Opmeringen over de prijzen
• Alle prijzen zijn geldig tot maart 2012 voor alle cursussen die geboekt zijn voor die tijd, inclusief cursussen die starten voor doorgaan tijdens of na maart 2012. Onze eerste cursussen starten 25 juli 2011. Voor alle cursussen (exclusief accommodatie en culturele activiteiten optie) er is een eenmalige registratie bedrag van €25,- dit is inclusief alle Spaanse boeken en materialen die nodig zijn tijdens de lessen, de Spark fax, verschillende administratie kosten en meer.
*= het culturele evenemente programma zal minimaal 5 activiteiten per week, in minimaal 10 uur zijn. Iemand van Spark’s personeel zal verantwoordelijk zijn voor een of meerdere activiteiten. In tegenstelling tot in de lessen, studenten zijn niet ingedeeld in groepen per niveau tijdens de culturele activileiten. Grotendeel van de activiteiten zullen kosteloos zijn, maar de activiteiten waar wel kosten aan verbonden zijn, zijn optioneel voor de student.
*= een pauze van 15 minuten tijdens elke 4 uur les.  Deze vind plaats na 2 uur les.
*= Studenten moeten minimaal 2 weken verblijven om de accommodatie korting te krijgen. Dit heeft alleen betrekking op de Sparkville residence accommodatie en is ook niet geldig in combinatie met andere website aanbiedingen. Het aanbod is geldig voor elke boeking tot eind mei 2012.

Opmerkingen over de accommodatie

* Er moet een borg betaald worden van €50 bij de Sparkville residence en de gedeelde appartementen optie. Dit wordt weer terug gegeven bij het uitchecken, na keuring van de kamer/appartement om er zeker van te zijn dat er geen schade is toegebracht aan de ruimte etc…
* De extra dag voor de zaterdagnacht aan het einde van je cursus, is altijd beschikbaar voor studenten tegen een voordelig dagtarief. Maar wanneer er eerder uitgecheckt wordt, geeft dit de ruimte voor een nieuwe student om in te checken. Andere extra dagen voor de cursus is mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid, maar zullen gerekend worden volgens het normale dagtarief (kollom rechts)
* Drie en vier persoonskamers zijn alleen beschikbaar voor groepen die zich samen inschrijven.
* Op basis van half pension.
* Als je graag een extra nacht wil boeken bij een gastgezin, laat dit dan weten op het inschrijvingsformulier. We zullen je dan informatie geven over de mogelijke opties, wat een extra nacht bij het gastgezin kan zijn, of een extra nacht in Sparkville.
*De prijzen voor gedeelde appartementen zijn vanaf €125 (€25 per dag), afhankelijk van de locatie en type appartement.
*Studenten die geen Spaanse cursus volgen kunnen ook in het Spark Spaanse culturele residence verblijven, als deze beschikbaar zijn, voor de prijs die te zien is in de rechter kollom op de prijzen pagina. Deze prijs is inclusief de mogelijkheid tot meedoen aan evenementen in het culturele activiteiten programma.   Gasten van studenten kunnen ook in Sparkville verblijven voor deze prijs.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d