fbpx
Combineer Spaans en buiten sporten

Met ons speciale sport programma kun je je Spaanse lessen combineren met verschillende sporten of zelfs geheel nieuwe sporten uitproberen! Wij bieden twee opties aan: sport activiteiten (individueel georganiseerde activiteiten voor een dag) en dagelijkse sport lessen (dagelijkse lessen door de week voor 1 bepaalde sport, voor 1 of meedere weken.

Alle sport opties die we aanbieden worden verzorgd door verschillende sport clubs in en in de omgeving van El Puerto, dus er zijn geen lange reistijden bij betrokken om van Spark naar je sport bezigheid te komen. Bovendien betekent dit dat alle lessen in het Spaans zijn! De perfecte mogelijkheid om je geleerde Spaans meteen in de praktijk te brengen, nog meer Spaans te leren en tevens het beste te halen uit ons fantastische zomer weer en buiten lekker.

Sport activiteiten

Zeilen

Door de week bieden we verschillende sport mogelijkheden aan die, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, ‘s middags op verschillende dagen worden gerund. Alle sporten zijn losse eendags activiteiten en je kunt dus per dag beslissen wat je wilt doen. Zo zou je je kunnen aanmelden voor paardrijden op dinsdag avond, Supercool op donderdag en dan padel de maandag daarop. Zoals je ziet is er veel flexibiliteit met dit programma en kun je je aanmelden voor individuele activiteiten en zonder je meteen voor een hele week vast te leggen.

De sporten die we aanbieden zijn:

Kite surfen op het strand

* Super Cool: 3,5 uur water activiteiten, inclusief kanoeën, kite surfen en water skiën;
* Zeilen: 3,5 uur zeilen in Puerto Sherry, a prachtig deel van El Puerto;
* Paardrijden: een avond / nacht tocht langs het strand;
* Padel: dit is een erg populare sport in Spanje en het is het makkelijkst te omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash, omdat je bij dit spel gebruikt maakt van de muren om het tennis veld. Het is een erg sociale sport die bijna altijd tussen ‘dubbels’ wordt gespeeld. Deze sport is onderdeel van ons sociale en culturale activiteiten programma en het is niet nodig om je hier van te voren voor op te geven.

Sport lessen

Met onze sport lessen heb je de keuze uit dagelijkse golf of tennis lessen, zowel voor group als privé lessen.

Tennis

* Tennis: Tennis lessen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en voorkeuren.
*Golf: Net als met tennis kunnen ook de golf lessen zowel individueel als in groups lessen worden gegeven afhankelijk van aanmeldingen en opgegeven voorkeur.

Gratis sociale activiteiten programma

Een speciaal onderdeel van al onze spaanse cursussen is ons gratis sociale en culturele activiteiten programma, georganiseerd door onze sociale activiteiten coordinator, met verschillende culturele activiteiten en een 6 daags sociaal programma. Naast dat biedt Spark nog veel meer extras, zoals onze unieke Spark vaardigheden boekje, onze Spark kaart en nog veel meer interessante extras!

Hoofdzaken

Vanwege weersomstandigheden is het voor sommige opties alleen mogelijk om deze van april tot oktober te volgen.

Spaanse lessen
Hetzelfde programma als de Algemene Spaanse cursus*
Supercool 3,5 uur, 1 dag. Inclusief waterskiën, kite surfen and kanoeën. Activiteiten gerund door een instructeur. Geen ervaring vereist. Tussen April – Oktober.
Zeilen 3,5 uur, 1 dag. Activiteiten gerund door instructeur. Geen ervaring vereist. Tussen April – Oktober.
Paardrijden Nachtrit naar een van Puerto’s stranden. Geleid door een instructeur. Ervaring is een vereiste.
Padel Onderdeel van culturele activiteiten programma, aanmelding vooraf niet nodig. Geen ervaring vereist.
Golf Individuele or groep lessen afhankelijk van aantal aanmeldingen.
Tennis Individuele or groep lessen afhankelijk van aantal aanmeldingen.
Prijzen Bezoek onze prijzen pagina.

*Bij dit programma volg je dezelfde spaanse lessen in de ochtend als de Algemene Spaanse cursus en de sport activiteiten vinden plaats in de middag na de lunch pauze.

Terug naar Spaanse cursussen overzicht.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d