fbpx

Spaans en TEFL

Een mooie manier om Spaans te leren, is om dit te combineren met een TEFL (Teaching English as a Foreign Language) cursus!

Met de ‘Spaans’ en 15 uur TEFL introductie’ leer je hoe je Engels les kunt geven, met name gericht op het lesgeven aan jonge leerlingen (4-17 jaar oud). Je hebt 3 uur TEFL les en 4 uur Spaans les per dag, en daarnaast zal je ook nog wat lesplanning of activiteiten voorbereiden voor de volgende dag. Het is dus een erg intensief programma!

Leer Engelse les geven

 

Geef les bij de Spark academy

Bij Spark, vinden we dat hard werk en passie beloond moet worden. Daarom hebben we bij onze TEFL cursus een uniek werk aanbod. Diegene die tijdens de curses het meest gemotiveerd, zijn best doet, gepassioneerd is, en bereidwilligheid toont om te leren, zal een baan aangeboden krijgen bij ons. Deze functie zal bij onze Spark English Academy zijn of bij een van de TECS zomer kampen.

Net als bij al onze programma’s, studenten die hun Spaans cursus comnineren met de TEFL cursus, of de TEFL cursus afzonderlijk volgen, krijgen de mogelijkheid om meet e doen in ons cultureel en sociaal evenementen programma, en andere Spark extra’s.
Hoofdpunten

De ‘Spaans en TEFL’ combinatie cursus duurt een week, maar je kan de Spaans cursus van tevoren starten of eventueel naderhand vervolgen. Je kan de TEFL cursus ook volgen zonder Spaans les. De TEFL cursus kan met name nuttig zijn voor diegene die in Spanje studeren in het komende jaar en opzoek zijn naar parttime werk in lesgeven, gecombineerd met studeren. Ook is he teen goede manier om het geleerde tijdens een beroepsopleiding, praktisch te oefenen met TEFL. Ook kan het gecombineerd worden met de Spaans Universiteit prep. course.

 

 

Spaans lessen
20 lessen + 5 dagen sociaal en cultureel evenementen programma van min. 10 uur per week
Rooster Spaans
4 lessen in de ochtend, inclusief 15 minuten pauze
TEFL lessen
15 uur per week
Rooster TEFL 3 uur in de middag
Studenten per klas
Maximaal 12
Spaans niveaus voor Spaans algemene cursus
Van absolute beginners (A1) tot proficiency (C2)
Start data September 2012
Minimum leeftijd
18
Extra’s Sociaal evenementen programma, inclusief alle boeken, Spark leerboekje en veel meer extras!
Prijzen Zie onze prijspagina

Ga terug naar Spaanse cursus overzicht, zie het Spark programma informatie of check een vraag met onze online Spark assistant.  Bevalt het wat je gelezen hebt? Dan is nu het moment om je in te schrijven

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d