fbpx

Wordt een Demi-Pair in Spanje

Cursus Spaans voor Demi-Pairs

Als je Spaans wilt leren in Spanje, maar gebruik wilt maken van een minder intensief Au-Pair programma, kies dan voor ons Demi-Pair programma. Ons Demi-Pair programma geeft je de mogelijkheid om te werken als een Au-Pair, maar met meer vrije tijd beschikbaar, zodat je je nog beter kan richten op het leren van de Spaanse taal.

Spark zal je voorzien van een gastvrije, lokale familie, net als een cursus Spaans gericht op de wensen en behoeftes van Au-Pairs en van degenen die willen relaxen en genieten van de Spaanse leefstijl en cultuur voor een onvergetelijke leerervaring tegen een betaalbare prijs.

Klik hier voor onze Demi-Pair brochure

Van een Demi-Pair zal verwacht worden dat hij/zij 4 uur werkt per dag, gedurende 5 dagen per week. Dit zullen dezelfde werkzaamheden zijn als dat van een gewone Au-Pair. In ruil hiervoor zullen acommodatie en maaltijden gratis zijn.

Wij bieden 2 mogelijke cursussen aan voor Au-Pairs, je kan kiezen voor een 4 weekse cursus met 2 uur Spaanse les per week of een 4 weekse cursus met 4 uur Spaans per week. Wij hebben hiervoor gekozen, zodat je zelf kan kiezen welke het meest geschikt is voor jou en zodat je nog steeds genoeg vrije tijd hebt om te kunnen genieten van je buitenlandse avontuur! 

Au Pair in Spain

Net als alle andere Spaanse lessen, hebben Demi-Pairs de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan ons

Culturele Activiteiten programma. Hierbij inbegrepen zitten allerlei leuke activiteiten welke bovendien je Spaans zullen verbeteren, zoals tapas eten in Puerto Sherry, Spanish Quiz night, Sherry proeven, Spanish kookles en ons eigen innovatie “español en acción” programma.

Hoofdzaken

Demi-Pair Verantwoordelijkheden
Het gastgezin zal zorgen voor een planning van werkzaamheden. De werkzaamheden zullen eenvoudige huishoudelijke taken zijn als schoonmaken, koken (niet meer dan 2 uur per dag, het helpen van de kinderen met het leren van een taal en oppassen in de avonden, 4 uur per dag, 5 dagen per week.
Gastgezin verantwoordelijkheden
Eigen individuele kamer, maaltijden, ophaal- en wegbreng service naar Jerez Airport en El Puerto de Santa Maria treinstation, contact voor aankomst, 2 vrije dagen per week individual. Spark ondersteuning bieden op het gebied van taal en cultuur
Lessen 10 of 20 lessen algemeen Spaans + 5 dagen sociale en culturele activiteiten voor minimaal 10 uur per week
Lesrooster Bij het nemen van 10 uur les per week van 10:00 -12:00 maandag t/m vrijdag, bij het nemen van 20 uur les per week van 10:00 – 14:00 van maandag t/m vrijdag
Begindata Elke maandag
Minimum leeftijd 16
Extra´s Gratis toegang tot ons sociale en culturele activiteiten programma, alle boeken zijn bij de prijs inbegrepen, Spark learning booklet, gratis games, een handboek met tips voor Au-Pairs en nog veel meer extra´s!
Prijzen* 4 weken= €630             16 weken= €2100
8 weken= €1190           20 weken= €2450
12 weken= €1680         24 weken= €2940
* Voor alle Demi-Pair programma´s van 12 weken of minder geldt dat er een €249 in rekening wordt gebracht voor het vinden van een geschikte familie. Voor een verblijf van langer dan 12 weken zal dit €399 zijn.

Learn Spanish in El Puerto de Santa Maria

el-puertoSpanish in SpainSpanish Course in Cadiz

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: