fbpx

Spaanse cursussen Spark

Spanish Courses in Spain

Omschrijving van de school

Spark Spanish is een nieuwe talenschool in Cadiz, El Puerto de Santa Maria in het zuiden van Spanje. Het onderwijzen van studenten is echt onze grootste passie en dit is iets dat elke Spark student zal ervaren. Het is heel belangrijk voor ons om alles te doen wat we kunnen om er zeker van te zijn dat de ervaring van elke student hem of haar voor altijd bij blijft. Lees meer over wie wij zijn en waar wij in geloven op onze website.

Omschrijving van de school faciliteiten

Onze Sparkville school is uitgerust met 7 moderne klaslokalen, sociale gedeeltes, chill out plekken en 24/7 wifi. De school is gevestigd in het hart van El Puerto de Santa Maria. El Puerto is een stad van gemiddelde grootte met 5 fantastische stranden , geweldig eten en een zeer actief nachtleven. Het is een authentieke Spaanse stad (zeer populair onder de Spanjaarden zelf) waardoor je jouw Spaans met de lokale bevolking kan oefenen zonder dat mensen je antwoorden in Engels, wat in plaatsen als Malaga en Sevilla nogal eens gebeurt!

Cursus omschrijvingen en prijzen

Al onze Spaanse cursussen worden gekenmerkt door actieve en betrokken klassen waardoor je zelfvertrouwen omhoog zal gaan. Een speciaal onderdeel van onze klassen is ons “grensverleggende” onderwijs, een manier wat is ontworpen om studenten nieuwe leermanieren te laten gebruiken en dat ze verzekert dat ze geen mogelijkheid onbenut laten voor het oefenen van hun Spaans.

Onze klassen worden gegeven door professionele, persoonlijke en ervaren leraren die tegelijkertijd innovatief zijn.   Wij geven les op 8 verschillende niveaus van absolute beginners (A1) tot gevorderd (C2) en onze maximale klasgrootte is 8. Wij bieden ook een hoop aantrekkelijke aanbiedingenen kortingen.

Voor specifieke informatie over onze programma’s kan je klikken op de volgende links: Spaans en Sport, Voorbereidend Spaans voor DELE, Spaans en TEFL introductiecursus , en Algemeen Spaans om maar een paar van onze programma’s te noemen. Bekijk hier al onze opties.

 

Certificaten en voorbereidingen voor examens

Onze Spaanse DELE voorbereiding zal jouw Spaans nog sneller verbeteren en je voorbereiden voor het enige officiële Spaans als een buitenlandse taal programma.

Studenten nationaliteiten, gemiddelde leeftijd & gemiddeld aantal per klas

Spark heeft studenten van over de hele wereld. De gemiddelde leeftijd is ongeveer tussen de 19 jaar en de 30, maar onze programma’s zijn geschikt voor alle leeftijden. Het maximum aantal studenten per klas is 8, wat heel laag is voor talenscholen.

Activiteiten

Bij Spark bieden wij een grote hoeveelheid spannende activiteiten aan, zoals: paardrijdengolf, dans, tennis en kite-surfing om er maar een paar te noemen.  Spark Spaanse cursussen heeft zeker voor ieder wat wils.

Huisvesting mogelijkheden

Sparkville is precies boven de school, waardoor je geen lange busreis naar de school hoeft te maken of kilometers moet lopen. De residentie is een heel eigen huis, en studenten hebben niet alleen allemaal hun eigen kamer maar ze hebben ook toegang tot: twee keukengedeeltes, een audio-visuele kamer, een diner patio gedeelte en het dakterras van het gebouw, perfect voor zonnen of BBQs. Wij bieden ook gastfamilie opties en gedeelde appartementen of flats en we kunnen helpen met het organiseren van hotel accommodatie op aanvraag.

Faciliteiten voor gehandicapte studenten

De Sparkville School/residenties zijn volledig toegankelijk.

Spanish Info Request Book Spanish Course Calculate Course Price

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: