fbpx

Spaanse cursussen voor Au pairs

Au Pairs in El Puerto de Santa Maria

Spaans studeren in El Puerto de Santa Maria voor Au Pairs is zeker mogelijk door middel van onze unieke Spaanse Curses voor Au Pairs optie. Wij begrijpen de behoeften en wensen van Au Pairs en we weten dat het beheren van je drukke werkschema en je vrije tijd een lastige combinatie is, al helemaal wanneer je eigenlijk graag ook de Spaanse taal wilt leren. Dat is de reden waarom we deze cursus hebben ontworpen, specifiek voor Au Pairs die het meest uit hun tijd willen halen.

Au Pair in Spain

Onze cursus maakt het mogelijk om deel te nemen aan een 4 weekse cursus van 2 uur Spaanse les per dag of van 4 uur Spaanse les per dag, maandag tot en met vrijdag. Op deze manier kan je kiezen wat voor jou het best uitkomt en daarmee voldoende tijd overhouden om te zien wat er in El Puerto te doen is, om te werken, te rusten of te spelen.

Net als de normale Spaanse studenten, kunnen ook de Au Pairs deelnemen aan ons Social and Cultural Events programme zonder kosten, dit omvat een hoop super activiteiten zoals tapas eten in Puerto Sherry, Spaanse Quiz avond, Sherry proeverij, Spaanse kookles en onze innovatieve “español en acción” programma.

Hoofdzaken

Lessen 10 of 20 Algemene Spaanse lessen + 4 sociaal en culturele events per week.
Tijdsschema Wanneer je 10 uur per week les hebt is het van 10-12 uur ‘s ochtends maandag-vrijdag, wanneer je 20 uur per week les hebt is het tijdsschema van 10-12 en 12-14 maandag-vrijdag.
Studenten per klas Maximaal 8
Niveau Van absolute beginners (A1) tot bekwaamheid (C2)
Start data Iedere maandag
Minimum leeftijd 16 jaar
Extras Gratis deelname social and events programme, alle studieboeken inclusief, Spark learning booklet en meer extras! Gratis spellen en handboek met tips voor Au Pairs.
Prijzen Bezoek hiervoor onze prijzen pagina.

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in Cadiz

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: