fbpx

Een Universiteits sociëteit of een groep volwassenen van eenzelfde club of bedrijf, geïnteresseerd in het leren van de Spaanse taal?

Bij Spark zijn we toegewijd om van een taalcursus een heel aangename beleving te maken. Dit is waarom we een wijd en gevarieerd aanbod aan Spaanse cursussen bieden, welke bij iedere interesse aansluit. Echter, begrijpen we dat je Spanje wenst te bezoeken voor een heel andere reden, hetzij vanwege het ontdekken van de Sherry in El Puerto de Santa Maria of het leren van windsurfing aan de fantastische Andalusische stranden en daarbij graag de Spaanse taal wilt leren.

Spark biedt de mogelijkheid tot het creëren van een eigen samengestelde Spaanse cursus. Speciaal voor jouw groep, creëer je zo jullie eigen leerervaring met wensen en behoeften die het best bij iedereen aansluit. Vertel ons precies waar je naar op zoek bent en wij doen ons uiterste best een taal en leerervaring op te zetten waar je van geniet!

Enkele pakketten die we aanbieden: Spaanse cursussen gecombineerd met een dans pakket. Perfect voor een dansschool of sociëteit. Een even zo populair pakket is Spaans en Sport, hier combineer je het leren van de Spaanse taal met golf, tennis of watersport activiteiten. Ook kunnen er pakketten worden opgesteld waarmee je de omgeving verkent en excursies onderneemt…. Spark past zich aan naar de behoeften van een groep!

Hoe creeer ik onze eigen Spaanse cursus? 

Blader door ons aanbod van Spaanse onderdompelings cursussen en Spaanse sociale en culturele evenementen die we aanbieden, kijk ook eens bij de opties voor accommodatie. Als er een speciale combinatie is die je interesse heeft, maar die je wat wilt aanpassen, laat ons dit weten door gebruik te maken van de onderstaande button. Geef hierin de details door van de groep en in welke activiteiten jullie geïnteresseerd zijn en welke activiteiten eventueel aangepast moeten worden. Wij doen de rest!

Heb je via onderstaande knop contact opgenomen? Een lid van ons toegewijde Spaanse Spark team zal zo spoedig mogelijk een en ander bekijken en contact opnemen. Kort daarna zal er wederom contact worden opgenomen met informatie wat en wanneer het een en ander mogelijk is.

Mocht je urgente vragen hebben, klik dan simpelweg op de ‘zendesk’ button onderstaand of live chat door middel van ons online chat systeem.

We garanderen dat je een werkelijk gedenkwaardige belevenis tegemoet gaat, net als zoveel van onze voormalige studenten, hun ervaringen kan je teruglezen op de website onder de testimonials. Neem contact met ons op en zie ‘if you can be Sparked’!

Contact Spark Ask us a questionSee our Spanish course testimonials

   

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: