fbpx

Gratis Online Spaanse Les

Onze online Spaanse lessen zijn perfect voor diegene die ons niet (voor een eerste, tweede of derde keer) kunnen bezoeken op onze Spark locatie in het zonnige El Puerto de Santa María. Via de online lessen die Spark aanbiedt kan je vanuit waar ook ter wereld Spaans leren. Onze fantastische Spaanse leraren geven boeiende, interactieve en aangename Spaanse lessen die je kan volgen met je eigen computer, laptop of smart telefoon.

Je kan vragen stellen, en praten met de overige studenten net als je in een normaal klaslokaal zou kunnen doen. Onze online Spaanse les wordt ook opgenomen, dus mocht je een les gemist hebben, kan je deze later nog terugkijken en daarmee weet je ook precies wat er de vorige keer is besproken. En dit op een tijdstip die jou uitkomt!

Het is gemakkelijk om deel te nemen aan onze online Spaanse les…

1. Klik op het icoontje onderaan deze pagina om je op te geven voor de online lessen.
De eerstvolgende keer dat er een online les is, laten we je dit weten, geven we je jouw inloggegevens en kan je participeren!

2. Log in met je inloggegevens en je komt terecht in een Spaanse wereld waarin je meer dan welkom bent en we je graag helpen met het onder de knie krijgen van de Spaanse taal.

3. Blijf up to date door eerdere uitzendingen terug te kijken op onze Online les pagina.

4. Klik op het icoon “Sign Up to Our Free Webinars” onderstaand en boek je plekje in de aankomende online les! Vul in het veld ‘Please provide additional information and/or contact requirements here’ dat het de online spaanse lessen betreft. Dank! Hasta pronto!.. ofwel.. Tot snel!

Learn Spanish in Spain

Spanish Learning WebinarsSpanish Online Course

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: