fbpx

Spaanse Spark Ambassadeurs Profiel

Welkom op de Spaanse Spark Ambassadeurs pagina. Hier vind je alle benodigde informatie wat betreft de voorwaarden, vereisten en de verwachtingen die Spark stelt aan een Spaanse Spark Ambassadeur. Lees deze informatie zorgvuldig.

Kan ik een Spaanse Spark Ambassadeur worden?

Dit kan wanneer je een vriendelijk en sociaal karakter bezit. Een persoon met veel energie, enthousiasme, creativiteit en een passie voor talen. Spreek je ook Spaans? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou. Het is van belang dat je deze karaktereigenschappen bezit, aangezien deze overeenkomen met de mentaliteit en waarden van Spark.

Wat ga ik precies doen als Spaanse Spark Ambassadeur en wat is de termijn? 
Als Ambassadeur zal je verantwoordelijk zijn voor het representeren en promoten van de Spaanse cursussen van Spark in een door jou gekozen regio in Nederland. Jouw doel is zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren een Spaanse taalcursussen in Spanje bij Spark te komen volgen. Het ambassadeurschap zal aanvankelijk voor een periode van 1 jaar zijn (dit kan een academisch jaar zijn, mocht je nog studeren). Onderstaand vind je een gedetailleerd overzicht van de activiteiten die een Spark Ambassadeur zal uitvoeren:

 • Lokale Marketing: Promoten van de Spark Spaanse taalcursussen in jouw omgeving, onder andere bij scholen, hogescholen & universiteiten. Dit met als doel dat deze mensen Spaanse taalcursussen bij Spark gaan volgen.
  Je zal vanuit Spark ondersteunt worden met promotiemateriaal en andere benodigde middelen, maar we verwachten dat je creatief en georganiseerd te werk gaat.
 • Affiliate Marketing: Begrijpen, gebruiken en opbouwen van het Spaanse Spark affiliate netwerk. Je zal geregistreerd worden als een affiliate die ons helpt bij het volgen van website bezoekers, waar zij vandaan komen en de verkoop welke jij persoonlijk hebt gegenereerd. Er wordt ook van je verwacht dat je andere mensen vind die geïnteresseerd zijn in het Spark affiliate netwerk.
 • Blogging Spark: Schrijf minimaal een artikel per maand, met een link naar de Spaanse cursussen van Spark, op relevante blogs. Hierdoor zal Spark bekender worden in Nederland en geïnteresseerde kunnen via de link direct op de website van Spark komen. Jij kiest welke website’s en blogs hiervoor in aanmerking komen, wij zijn er om je te ondersteunen mocht je vragen hebben.
 • Assisteren van Spark bij evenementen: Spark kan besluiten een evenement of beurs bij te wonen in een omgeving waarvan jij ambassadeur bent. Wanneer Spark gezien jouw geleverde werk en resultaten gelooft dat het een aanwinst zal zijn als jij hierbij aanwezig bent, zullen we contact met je opnemen. We zullen dit zo vroeg mogelijk doen, zodat we zeker weten dat je beschikbaar bent.
 • Vertegenwoordigen van Spark bij evenementen: Wordt er een evenement georganiseerd in jouw omgeving die voor Spark interessant kan zijn? Wij moedigen aan dat je deze in de gaten houdt en met ideeën komt. Wel zullen wij van te voren informatie over het evenement willen ontvangen om daarmee goed te kunnen keuren dat Spark hierbij aanwezig is en dat jij Spark hier zal representeren.
 • Sociale Netwerken: Plaatsen en doorsturen (delen, antwoorden of aanraden) van sociale netwerk berichten van Spark, enkel wat betreft de Spaanse cursussen. In het bijzonder Facebook, Twitter en YouTube.
 • Spark Vertalingen: Dit is alleen mogelijk wanneer je naast Spaans en Engels nog een andere taal vloeiend beheerst. Wanneer je hierin geïnteresseerd bent kan je eventueel de Spark Spaanse website en/of het promotiemateriaal vertalen.
 • Internationale Kansen: Een van de doelen van Spark is om zoveel mogelijk studenten, vanuit allerlei verschillende landen, aan te trekken om bij Spark Spaans te komen leren. Als je kansen ziet om Spark in het buitenland te promoten, of mogelijkheden ziet in fondsen, subsidies of beurzen in bepaalde landen die voor Spark intressant kunnen zijn, dan vragen we je hier meer informatie over te vinden en dit aan Spark door te geven. Je kan daarmee een Spark Ambassadeur worden welke verantwoordelijk is voor het promoten van de Spaanse Cursussen in een bepaald land!
 • Rapporteren: We vragen je om je werkzaamheden goed te administreren en op een vast tijdstip iedere maand naar Spark te versturen. Dit helpt jou om in te zien wat je hebt gedaan en helpt Spark om te begrijpen hoe we jou verder kunnen ondersteunen, indien dit nodig is*.
 • Beantwoorden Van Vragen: Spark Ambassadeurs die voormalige Spark Studenten zijn (taalcursus bij Spark hebben gevolgd) zullen op de website worden geplaatst en kunnen daarmee gecontacteerd worden door mogelijke nieuwe studenten met vragen over Spark. Jouw verantwoordelijkheid als een Ambassadeur is om deze vragen snel en efficiënt te beantwoorden met als doel de mogelijk toekomstige studenten te enthousiasmeren om een Spaanse cursus te komen volgen bij Spark. Maar uiteraard moeten jouw antwoorden altijd eerlijk en oprecht zijn. Geef de actieve correspondentie die er is geweest met de student(en) aan in de maandelijkse rapportage.

Welke voordelen heeft het ambassadeurschap?
We geven veel om onze ambassadeurs en we geloven dat zij, namens Spark, beloont moeten worden en voordelen moeten krijgen voor het harde werk. Onderstaand zie je jouw voordelen:

 • Als Ambassadeurs mag je, kosteloos, 2 weken een algemene Spaanse cursus volgen bij de Spark taalschool in El Puerto de Santa Maria. Deze zal plaatsvinden in een geschikte periode tussen november en mei (vroege boeking noodzakelijk) en bevat alle aspecten van onze algemene Spaanse cursussen en een gedeelde kamer in onze Sparkville residentie. Mocht je wensen hebben zoals bijvoorbeeld een intensievere taalcursus, verblijf in een eenpersoonskamer of kiezen voor een andere mogelijkheid dan is dit mogelijk, eventuele meerkosten zullen bijbetaald moeten worden.
 • Alle Ambassadeurs die succesvol een jaar als Spark Ambassadeur hebben gewerkt, ontvangen een aanbevelingsbrief ten aanzien van hun prestatie.

Hoe zal Spark me gaan ondersteunen?
Voordat je officieel tot Ambassadeur wordt benoemd zal Spark contact met je opnemen, om elkaar beter te leren kennen. Aan de hand van dit gesprek kunnen we zien hoe we elkaar op de beste manier kunnen helpen.
Als je eenmaal een Ambassadeur bent dan zal Spark je via de volgende manieren ondersteunen:-

 • We zullen je per email een document toesturen. Hierin staat aangegeven hoeveel uur we je aanraden te werken, een sjabloon voor je maandelijkse rapportage naar Spark en een advies in hoe je de Spark Spaanse cursussen het best kan promoten.
 • De Spark contactpersoon voor de Ambassadeurs zal iedere maand, nadat we je rapportage hebben ontvangen, feedback geven.
 • Zoals je weet is Spark gevestigd in Spanje, echter reist de  Spark vertegenwoordiger regelmatig naar verschillende landen. Dit geeft jou de mogelijkheid om Spark te ontmoeten en vragen te stellen. Eveneens is het een manier om divers promotiemateriaal te ontvangen die wellicht interessant voor je zijn.
 • We zijn ook beschikbaar om online te chatten en/of Skype gedurende je Ambassadeurs periode, zodat we mogelijke vragen die je hebt direct kunnen beantwoorden.

*Wanneer we geloven, vanuit de resultaten die je hebt geleverd, dat je niet compleet toegewijd bent als Spark ambassadeur, en dit duurt voort ondanks dat we je ondersteunen in je ambassadeurschap: het promoten van Spark. Dan staat Spark in zijn recht om jouw Ambassadeurschap te beëindigen en je kosteloze taalcursus bij Spark in El Puerto de Santa Maria te annuleren.

Heb je bovenstaand ambassadeursprofiel gelezen en ben je geïnteresseerd in het Spark Ambassadeurschap, klik dan op de onderstaande button om dit aan ons door te geven. Geef in de pagina die dan verschijnt goed aan dat het je gaat om het ambassadeurschap. We zullen dan spoedig contact met je opnemen om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. We kijken er naar uit van je te horen! Wanneer je na het lezen van het profiel niet langer geïnteresseerd bent in het ambassadeurschap, maar je iemand kent die dit misschien wel is, deel deze pagina dan alsjeblieft.

Contact us

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: