fbpx

Spaans en fietsen

Spaans en Fiets Taalreis

De provincie Cadiz heeft een van de meest mooie fietsroutes van Europa, in de idyllische locatie van de Sierras. De meeste bekende van deze is de adembenemende Via Verde de la Sierra. De 36km lange route neemt je mee naar het fantastische spaanse platteland met schitterend uitzicht. Het is een onvergetelijke ervaring. Perfect voor ervaren fietsers die de uitdaging aan willen gaan, maar ook voor mensen die het liever rustig aan willen doen en willen genieten van het uitzicht, en een wel verdiende maaltijd aan het eind met de andere taal studenten. Dit is een spectaculaire Spaanse Taalreis, dus vergeet vooral je camera niet en maak je vrienden jaloers jaloers. Deden wij ook!Learn Spanish and Cycle

Het Spaans en Fiets pakket is een 2 weekse Algemeen Spaans Cursus dat inhoudt, 20 uur spaanse les, 10 uur spaanse culturele activiteiten. Met onderandere een Sherry proeverij, Tapas bij zondsondergang op het strand, spaanse filmavond en nog veel meer zoals de accomodatie in ons huiselijke residence, Spanish and Cycling Holiday Sparkville. Maar ook een prachtig weekend in de Via Verde aan het eind van de week waar je de geweldige route kan fietsen, en je jezelf kan belonen ´s avonds in een van de fijne restaurants en bars in de Pueblos Blancos.

 

Hoofdzaken
Data 3 tot 16 juni 2012 met het fiets weekend van 9 tot 10 juni
Inhoud fiets weekend fiets huur, accomodatie, transport van en naar, dinner en ontbijt, vergezeld door een Spark Spanish leraar.
Spaanse lessen 2 weken Algemeen Spaans Curusus.(40 uur)
Accommodatie 2 weken in Sparkville van zondag tot zaterdag, gedeelde tweepersoonskamer, upgrades en extra nachten zijn mogelijk
Cultureel Activiteiten Programma 5 dagen per week, minimaal 10 uur aan evenementen
Extra´s Alle lesboeken en registratiekosten inclusief
Aankomst en vertrek Gratis ophaal en wegbrengservice van en naar vliegveld Jerez of El Puerto treinstation, op 3 juni en 17 juni. Hiervoor is een extra nacht nodig.
Prijs 579 Euro

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Language SchoolLearn Spanish in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: