fbpx

Spaans en Muziek

Spaans en Muziek Taalreis

Spanje staat bekend om zijn muziek en El Puerto de Santa Maria is de perfect plek om dit op zijn best te ervaren. Het onafhankelijke Monkey Week muziek festival is een van de grootste in zijn soort, in Spanje. Artiesten, zowel professioneel als amateurs, komen samen in El Puerto om het concert te vieren en de atmosfeer te beleven. Met dit Spaans taalreis pakket kan je een twee weekse Spaans cursus en accomodatie combineren met het bezoek aan het muziek Spanish and Music Language Holidayfestival. Inclusief in deze Spaanse taalreis zitten tickets voor twee optredens met je eigen Spaanse docent om je gemotiveerd te houden om het pasgeleerde Spaans te gebruiken. Op zaterdag zullen we zelf ons eigen musicale extavaganza uitvoeren tijdens onze bekende Cantando Barbacoa (zingende BBQ). Alle optredens zijn welkom van bereidwillige studenten en gegarandeerd dat onze SparkSpanish leraren ervoor zullen zorgen dat je zingt aan het eind van de avond. Oktober is ook een goede maand om even van de kou weg te gaan en van de zon in El Puerto de Santa Maria te genieten, waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt.

Ons Spaans en Muziek pakket is een 2 weekse Algemeen Spaanse cursus dat 20 uur Spaanse les en 10 uur Spaanse culturele activiteiten inhoudt, met onder andere een Sherry proeverij, Tapas bij zonsondergang en Spaanse filmnacht. Maar ook je accomodatie in onze huiselijke culturele residence, Sparkville.

 

Hoofdzaken
Data 21 oktober tot 3 november 2012, Monkey Week vindt plaats van 26 tot 29 oktober
Activiteiten inclusief 2 concert tickets, Spark Muziek evenement zaterdag 27 oktober, vergezeld door een Spark Spaanse leraar
Spaanse lessen 2 weken Algemeen Spaans Cursus (40 uur)
Accommodatie 2 weken in Sparkville van zondag tot zaterdag, gedeelde tweepersoonskamer, upgrades en extra nachten zijn mogelijk
Cultureel Activiteiten Programma 5 dagen per week, minimum 10 uur aan evenementen
Extras Alle boeken en registratie kosten inclusief
Aankomst en vertrek Gratis ophaalservice van het vliegveld Jerez of van het treinstation in El Puerto op de dag van aankomst. En gratis wegbreng service op zondag maar dan is een flexi extra nacht nodig.
Prijs 529 Euros

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Language SchoolLearn Spanish in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: